Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAFINA YAKIŞIR AÇILIŞ TÖRENİ…

Ümraniye Esnaf Odası’nın yeni

Ümraniye Esnaf Odası’nın yeni yeri Bakan İdris Güllüce’nin katıldığı görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Başkan Mehmet Özdil, büyük bir hukuk mücadelesinin sinyalini verdi.

ümrasni20Ümraniye Esnaf Odası’nın son kongresinde esnafın büyük desteğiyle başkan seçilerek adeta bir saltanata son veren Mehmet Özdil, başlattığı değişim ve dönüşüm sürecini hızla sürdürüyor. Eski başkanın odaya ait tüm varlıkları, kurduğu vakıf üzerine devretmesi sonucu kendi yerinde kiracı konumuna düşen yeni başkan Mehmet Özdil, oda merkezini Ümraniye Santral’da yeni bir yere taşıdı. Hafta sonu Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katıldığı görkemli bir törenle Ümraniye Esnaf Odası’nın yeni merkezini hizmete açan Başkan Özdil, işbaşına gelirken söz verdikleri gibi esnafın haklarını geri almak için eski yönetime karşı büyük bir hukuk mücadelesi başlatacaklarını yineledi.

esnodac14BAKAN’DAN BAŞKANLARA, KAYMAKAMLARDAN

İLÇE BAŞKANLARI VE ESNAF TEMSİLCİLERİNE

Hafta sonu Ümraniye esnaf odasının yeni merkezinin açılışıyla hareketli bir gün yaşadı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katıldığı görkemli açılış töreni oldukça yoğun ilgi gördü. Oda Başkanı Mehmet Özdil ve yönetiminin evsahibi olduğu açılışa; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, İstanbul Alay Komutanı Mesut Cihaner, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sipahi, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşcı, Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Odası Başkanı Nezih Mert, Ümraniye Esnaf Sanatkarları ve Kredi Kooperatifi Başkanı Nezih Mert, Avukat Özgür Kip, CHP İlçe Başkanı Nurkal Dedetaş, SGK Ümraniye Müdürü Coşkun Bilgin ve çok sayıda davetli katıldı.

esnodac9MEHMET ÖZDİL; “ESNAFIN HAKKI İÇİN

HUKUK SÜRECİNİ BAŞLATIYORUZ”

Açılışa saatler kala esnaf odasının önünü dolduran Ümraniyeli esnaf ve davetliler, büyük coşku ve heyecan yaşadı. Açılış töreninde ilk konuşmayı Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil yaptı. Esnaf Odası’nın yeni yerinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Özdil, Ümraniye esnafına seslenerek, “Biliyosunuz 26 Mart’ta sizlerin güven ve desteğiyle işbaşına geldik. Odaya ait 500 kalem demirbaştan sadece 100 tanesini aldık gerisinin nerde olduğu ise belli değil. Kendi yerimizde bile kiracı durumuna düştük. Çünkü oda binamız ve göz hastanemiz eski başkan ve yönetimince vakfa aktarılarak 9 kişinin üzerine aktarılmış durumda. Durumu üst birliğe ve bakanlığa bildirip hukuki süreci başlattık. İnceleme aşamasındaki durumu, yargıya taşıyıp sizin hakkınızı sonuna kadar arayacağız ve alacağız” dedi.

esnodac10BAŞKANLAR; CAN TABAKOĞLU VE

HASAN CAN’DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Aynı zamanda Özdil’in hemşerisi olan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu da bir selamlama konuşması yaparak açılışı yapılan yeni yerin bölge esnafına hayırlı olmasını diledi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da, Ümraniye’nin ve Türkiye’nin son 10 yılda yaşadığı büyük değişime işaret etti. Ülkemizin gelişmesinin önünde set kurmak isteyenlerin olduğunu vurgulayan Başkan Can, “Her şeye rağmen geliş ve büyüme süreci devam edecek” şeklinde konuştu. Ümraniye Esnaf Odası’nın Mehmet Özdil’le başlayan yeni süreçte güzel hizmetlere imza atacına inandığını kaydeden Hasan Can, “Hep birlikte ülkemiz için, ilçemiz için ve esnafımız için hizmet üreteceğiz” şeklinde konuştu.

esnodac11BAKAN İDRİS GÜLLÜCE; “ÜLKEMİZİN

YÜKSELİŞİNİ ÇEKEMEYENLER VAR”

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de ülkemizin son 10 yılda esnafından işadamına hayatın her alanında gurur veren bir gelişim hamlesi yaşadığına dikkat çekti. “Artık bakkalda bile her şey ambalajında ve pırıl pırıl” diyen Bakan Güllüce, 1 milyar dolar borç almaya mahkum bir ülkeden sadece dünya üzerindeki fakir milletlere 2 milyar dola yardım yapan bir Türkiye konumuna gelmenin haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti. “Türkiye bugün gelinen noktada dünyanın en büyük havalimanını yapıyor, inşaat sektöründe dünyanın önde gelen başlıca ülkesiyiz” diyen bakan Güllüce, “Lakin bizim bu yükselişimizi çekemeyen içerde ve dışarda gafiller var” şeklinde konuştu.

esnodac6Bakan Güllüce’nin konuşmasının ardından kendisine çiçek takdim eden Başkan Mehmet Özdil ve davetliler hep birlikte yeni yerin kurdelesini keserek hizmete açtılar. Odanın yeni merkezini gezen Bakan Güllüce ve davetliler uzun uzun fotoğraf çektirdi. YEREL GAZETE ÖZEL

esnodac12

esnodac8

esnodac7

esnodac3

esnodac2

esnodac4

esnodac1

esnodac5

Reklamı Geç