Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE İMAMOĞLU’NA DESTEK İÇİN ÇALIŞAN MANSUR YAVAŞ’A BÜYÜK İLGİ..

23 Haziran seçimlerine giderken

23 Haziran seçimlerine giderken “Yol Haritası”nı açıklayan Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için sahaya inen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ümraniye’de vatandaşlardan yoğun katılım gören çalışmalara imza attı. Carşı, pazardan Sanayi Sitesi’ne, MODOKO’dan İMES’e gittiği her yerde İmamoğlu için destek isteyen Yavaş, akşam da ilçenin kanaat önderleri ile iftarda buluştu. Vals Düğün Salonu’ndaki iftarda konuşan Yavaş; “Biz Ankara’da inandık ve başardık. Siz de inanın her şey çok güzel olacak. Ekrem İmamoğlu’nu 16 milyon İstanbullu’nun vicdanına emanet ediyorum” dedi.

İstanbul 23 Haziran seçimlerine hazırlanıyor. CHP ve İyi Parti’nin ortağı olduğu Millet İttifakı’nın İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu bugün yol haritasını açıkladı. Yeni dönem için, “İmamoğlu Varsa Umut Var” ve “Her şey çok güzel olacak” sloganları ile gittiği her yerde seçmenden büyük ilgi gören Ekrem İmamoğlu’na Türkiye genelinden Millet İttifakı’nın tüm belediye başkanları da destek için İstanbul’a geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da bugün İmamoğlu’na destek için İstanbul’a gelen başkanlar arasındaydı.

Sabahki toplantının ardından Ümraniye’de etkin saha çalışmaları yapan Mansur Yavaş, çarşı ve pazarda İmamoğlu’na destek topladı. Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri yapan Yavaş’a Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran ve Belediye Başkan Adayı Cafer Aktürk ile meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Çeşitli dernek ziyaretleri de yapan Yavaş, öğleden sonra ise MODOKO ve İMES’i ziyaret ederek yönetim kurulu üyesi sanayicilerle bir araya geldi.

Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı’nın kendisine el işlemesi bir hat takdim ettiği Mansur Yavaş, akşam saatlerinde ise Vals Düğün Salonu’nda ilçenin kanaat önderleri ile iftar sofrasında buluştu.

Partililerin yoğun ilgisi altında gerçekleşen iftar davetine ilçenin muhtarları, dernek başkanları ve kanaat önderleri katıldı.

İftar öncesi davetlilere hitap eden Mansur Yavaş, 31 Mart seçimlerinin olmadık gerekçelerle iptal edilerek 16 milyon İstanbullu’nun mağdur edildiğini hatırlattı.

“31 Mart seçimleri öncesi bizim için neler yaptıklarını hepiniz duydunuz, gördünüz. Olmadık iftiralar, karalamalar, çumur atmalar.. Ankara halkı hiç birine pirim vermedi ve Ankara’da her şey çok güzel oldu” diyen Mansur Yavaş; “Şimdi sıra bir kez daha İstanbul’da. Mağdur edilen 16 milyon İstanbullu 23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu ile her şeyi güzel kılacak. Bizler Ankara’da inandık ve başardık. Sizler de İstanbul’da inanın. İnanın her şey çok güzel olacak. Hak yerini bulacak ve İstanbul çok güzel olacak” şeklinde konuştu.

İftar programı sonrasında Hekimbaşı Mahallesi’nde vatandaşların mülkiyet ve 2/B sorunlarına yönelik taleplerini dinleyen Mansur Yavaş, daha sonra Santral’daki Ramazan etkinlik çadırlarını ziyaret ederek hemşerilerle buluşup sohbet toplantıları yaptı.

Reklamı Geç