Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’NİN İLK YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU AÇILDI..

Ümraniye’nin ilk yarı olimpik

Ümraniye’nin ilk yarı olimpik yüzme havuzu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun da katıldığı bir programla hizmete açıldı.

Ümraniye’nin ilk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi açılışı nedeniyle düzenlenen programa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti İstanbul milletvekilleri Mustafa Ataş ile Erol Kaya, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Program saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından sporcuların gösterileri ile başladı. Sporcuların gösterileri davetliler tarafından ilgi ile izlenirken, genç sporcuların gösterinin sonunda ‘Barış Pınarı Harekatı’ndaki askerlerimize gönderdikleri selam ve mesaj büyük alkış aldı. Halk oyunları ekibinin gösterilerinin de yer aldığı program konuşmalarla devam etti.

“Ümraniye 4 adet daha yüzme havuzuna kavuşacak”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’nin ilk yarı olimpik yüzme havuzunun açılışında Ümraniyelilere yeni bir müjde daha vererek, Ümraniye’de kısa bir süre içerisinde 4 adet daha yüzme havuzu açacaklarını söyledi. Ümraniye Belediyesi olarak sportif yatırımlardan biri olan kapalı yüzme havuzu ve spor merkezinin çalışmasını tamamlayarak hizmete açtıklarını belirten Başkan Yıldırım, “Göreve geldiğimizden bugüne kadar daha tercih edilebilir bir Ümraniye için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle ilçemize eğitime, kültüre ve sportif faaliyetlere çok önem veriyoruz. Halka dokunan pozitif katkılar sunan projeler üretiyoruz. Halkımızın refah seviyesini yükselterek kaliteli hizmet anlayışı ile geçmişten aldığımız tecrübelerle bunları ilçemize yansıtmaya çalışıyoruz. Bugün burada açılışını yaptığımız spor merkezimizi sizlerle birlikte halkımızın hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Umut ediyorum ki bu tesisimiz özellikle genç kardeşlerimizin gelişimine büyük katkı sağlayacak, inşallah tüm vatandaşlarımız tesisimizde hoş vakit geçirerek spor yapma alışkanlıklarını kazanacaklardır” dedi.

Yeni açılan yüzme havuzu ve spor merkezi ile ilgili bilgileri de paylaşan Başkan Yıldırım, “Spor merkezimiz toplam 2 bin 180 metrekare olup, içerisinde yarı olimpik yüzme havuzumuz mevcuttur. Zumba, pilates, tekvando, karate, jimnastik, fitness salonu gibi sporların yapıldığı çok amaçlı salonlarımız da mevcuttur. Bununla birlikte hamam, buhar odası, sauna mescit, kafeterya, revir gibi alanları da içerisinde barındırmaktadır. Tesisimizde uzman eğitmenlerimiz gözetiminde sizlere spor hizmetleri verilecektir. Tesisimizden günde bin 530 Ümraniyeli vatandaşımız, haftalık olarak 2 bin 820 ,aylık olarak da 11 bin 280 kardeşimiz inşallah yararlanmış olacaktır” diye konuştu.

Ümraniyelilere yeni bir müjde veren Başkan Yıldırım, “Ümraniye’mizde deniz yok ama gerçekleştireceğimiz güçlü projelerle ilçemizin dört bir tarafında havuzlarımız olacaktır. İnşallah kısa süre içerisinde, sayın bakanımızın da destekleri ile 4 adet daha yüzme havuzuna kavuşmuş olacağız. Altı ay gibi bir zamanda bunları yapmayı hedefliyoruz. Belediye olarak ilçedeki tüm insanlara spor yapma alışkanlığı kazandırmak bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır” ifadelerini kullandı.

“Ümraniye’de yeni havuzlarımızı en kısa sürede tamamlayacağız”

Ümraniye’nin ilk yarı olimpik yüzme havuzunun açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, “İnşallah yeni havuzlarımızı da en kısa süre içerisinde belediyemizle birlikte tamamlayacağız. Şimdiden Ümraniye’mizde, gençlerimize, yarınlarımıza, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Son birkaç gün içerisinde çok sayıda tesisi açarak hizmete sunduklarını ifade eden Bakan Kasapoğlu, “Son 18 yılda gerçekleşen spor yatırımlarına baktığımızda devasa stadyumlardan dünyanın en yeni, en modern statları ülkemizde.  Ve ülkemizin her köşesinde havuzlarıyla, salonlarıyla, açık ve kapalı kortlarıyla, pek çok alanda pek çok branşta mükemmel tesisler var. Ve inşallah bundan sonraki süreçte bir yandan ihtiyaç olan tesislerimizi tamamlayacağımız gibi diğer yandan da bu tesislerimizi gördüğünüz gibi, toplumumuzun tüm kesimleri ile genci yaşlısı, kadını erkeği, engelli engelsiz demeden bu tesisleri dolduracağız. Çünkü bu tesisler, insanlarımızın daha çok, daha etkin, daha verimli kullanılması ile daha güzel daha anlamlı. O yüzdendir ki sporu tabana yayma politikamıza hızlı bir şekilde devam etmek durumundayız. Bu çerçevede de yerel yönetimlerimizle özellikle yerel yönetim odaklı spor anlayışımızla hızlı bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ümraniye Belediyesi’ne hizmetleri nedeniyle takdirlerini de ileten Bakan Kasapoğlu, “Ben bu vesileyle Ümraniye Belediyemize şükranlarımız ve tebriklerimi ifade etmek istiyorum. Çünkü yerel yönetimler bu yolda bizim en önemli paydaşımız ve Ümraniye’de kazandırılan bu tesis, sadece tek bir branşı değil pek çok branşı içinde bulundurması ve halkımıza aralıksız bir şekilde hizmet sunacak bir kapasiteye sahip olması nedeniyle önemli bir tesis. Ve ben bu tesisleri az önce başkanımızın ifade ettiği gibi tıpkı ülkemizin dört bir tarafında olduğu gibi havuzlarımızın müjdesini verdi. Ve inşallah yeni havuzlarımızı da en kısa süre içerisinde belediyemizle birlikte tamamlayacağız. Şimdiden Ümraniye’mizde, gençlerimize, yarınlarımıza, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Deniz olmayan yerlere havuz götüreceğiz. Olmadı yazları mobil havuzlarla ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projemizle, belediyelerimizle birlikte emin adımlarla ilerleyeceğiz ve inşallah Ümraniye’den, ülkemizin dört bir yanından milletimizi, memleketimizi, şanlı bayrağımızı temsil eden, uluslararası alanda, olimpiyatlarda şampiyonları çıkaracağız” şeklinde sözlerini tamamladı.

Yapılan konuşmaların ardından Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve programa katılan diğer protokol üyelerinin katılımı ile kesilen kurdelenin ardından hizmete açıldı. Bakan Kasapoğlu daha sonra Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte tesisi gezerek bilgi aldı.

Reklamı Geç