Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYESPOR, KADROSU VE TESİSLERİYLE TAM NOT ALDI..

Milli Takımlar Futbol Direktörü

Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ekiplerinden Ümraniyespor ile Aydınspor mücadelesini izledi. Aydınspor’u 3-1 yenen Ümraniye, gerek oyuncu kadrosu ve teknik heyetiyle olsun gerekse de tesisleriyle olsun ‘imparator’ lakaplı hocadan tam not aldı.

umraniyespor fatih terim 2PTT 1. Lig’de mücadele eden Ümraniyespor kendi evinde Aydınspor ile Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaştı. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi izlemeye Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim de geldi. Terim, geçen hafta içinde 1. Lig 2. Lig ve 3.Lig başkanları ile gerçekleştirdiği buluşmada, bu liglerin maçlarını yerinde izleyeceğini söylemişti.

umraniyespor fatih terim 4Ümraniyespor Klübü Başkanı Recep Yoğurtçu ile Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan,  Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’e Ümraniyespor tesislerinin gezdirdi ve tesis hakkında bilgilendirme yaptı. Daha sonrasında verdiği röportaj Terim, tesisin çok kapsamlı olduğunu ve zemini çok beğendiğini dile getirerek katkılarından dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür etti.

umraniyespor fatih terim 5İmparator Fatih Terim,“Bundan sonra 2. Lig, 3. Lig ve 1. Lig maçlarını izlemeye daha sık gideceğim. Bugün buradayım. Yarın başka maçlara da gideceğim. Bundan sonra daha çok göreceksiniz beni” dedi. Terim “Türkiye Kupası’nın statüsü güzel. Türkiye’nin kupası, 2. Lig, 3. Lig, 1. Lig ve Süper Lig olmak üzere hepsini kapsayan bir kupa. O yüzden çok zevkli geçiyor” dedi.

umraniyespor fatih terim 6Karşılaşmayı Fatih Terim ile birlikte Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da takip etti. Mücadele Ümraniyespor’un Aydınspor 1923 karşında 3-1 skorla gruptaki ilk puanını almasıyla son buldu.

umraniyespor fatih terim 3

umraniyespor fatih terim 1

Reklamı Geç