Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYESPOR YENİ YUVASINA KAVUŞTU..

Karşılaşmalarını tadilat nedeniyle Olimpiyat

Karşılaşmalarını tadilat nedeniyle Olimpiyat Stadında oynayan TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor, Hekimbaşı’nda bulunan Ümraniye Şehir Stadına kavuştu. Yeni yüzüyle, yeni yuvasında Sivasspor’u
ağırlayan Ümraniyespor, stada 4-1’lik galibiyetle merhaba dedi.

umranispor yeni yere kavustu 3TFF 1. Lig’de mücadele veren Ümraniyespor, Hekimbaşı’nda bulunan Ümraniye Şehir Stadının bakımda olması nedeniyle iç saha maçlarını Olimpiyat Stadında oynamak zorunda kalmıştı. 11. haftadan itibaren yuvası Ümraniye Şehir Stadyumuna kavuşan kırmızı-beyazlılar bundan böyle maçlarını kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacak. Ümraniyespor, yeni stadının açılış maçında ise Sivasspor’u ağırladı. Kırmızı-beyazlı ekibin yeni Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynadığı karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yeni yüzüyle kendi yuvasında 4-1’lik galibiyetle Sivasspor’u yenen Ümraniyespor, galibiyeti taraftarına armağan etti.
umranispor yeni yere kavustu 1Ümraniyespor geçen sezon ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edip, 1. Lig’e yükselmişti. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın büyük katkıları ve destekleriyle Ümraniyespor son 6 yılda amatör ligden, süper amatör lige, daha sonra Bölgesel Amatör Lig’den, 3. lige ve iki sezon önce de 2. Lig’e yükselerek istikrarlı bir başarı grafiği ortaya koydu.

umranispor yeni yere kavustu 2

Reklamı Geç