Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYESPOR’A DESTEK ARTARAK DEVAM EDİYOR..

Ümraniye Belediyesi her anlamda

Ümraniye Belediyesi her anlamda spora ve sporcuya destek olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu kapsamda PTT 1. Lig’de mücadele eden tek İstanbul takımı Ümraniyespor’un takım otobüsünü yeniledi. Başkan Hasan Can, “Bizim gibi borçsuz belediyeye borçsuz bir spor kulübü yakışırdı. Her ne kadar borç yiğidin kamçısıdır dense de biz kamçısız yiğit olmayı tercih ediyoruz” dedi.

ümraniyespor otobüs destek 5Ümraniye Belediyesi, PTT 1. Lig’de mücadele eden tek İstanbul takımı Ümraniyespor’a verdiği büyük desteklerle takıma moral olmaya devam ediyor. Ümraniyespor’un yuvasını yenileyerek PTT 1. Lig koşullarına uygun hale getirdikten sonra takım oyuncularının da deplasman maçları ve diğer ulaşımları için kullanacağı sıfır km 46+1 kişilik otobüsü belediye başkanlığı binası önünde yapılan Ümraniye Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi ile kulübe devretti.

ümraniyespor otobüs destek 4PTT 1. Lig’de mücadele eden tek İstanbul takımı Ümraniyespor’un takım otobüsü yenileme törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniyespor Kulüp Başkanı Recep Yoğurtçu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediyesi Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniyespor bakirkoynet.com futbolcuları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Ümraniyespor Kulüp Başkanı Recep Yoğurtçu bir konuşma gerçekleştirdi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ilçenin gözdesi Ümraniyespor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

ümraniyespor otobüs destek 2Ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da bir konuşma gerçekleştirdi. Ümraniyespor’un başarı öyküsünü dile getiren Başkan Hasan Can, “Ümraniye Belediyesinin borcu olmadığı gibi Ümraniyespor da borçsuz olarak emin adımlar ile yoluna devam edecek” dedi ve konuşmasına Ümraniyespor yönetimi ile futbolcularından şampiyonluk beklediğini söyleyerek son verdi. Tören Belediye Başkanı Hasan Can ve Kaymakam Suat Dervişoğlu’nun otobüsün anahtarını Kulüp Başkanı Recep Yoğurtçu’ya teslim etmesiyle son buldu.

ümraniyespor otobüs destek 3

ümraniyespor otobüs destek 6

ümraniyespor otobüs destek 1

Reklamı Geç