Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GÜÇLÜ TÜRKİYE MESAJI VERDİ..

Ak Parti Üsküdar İlçe

Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın 16 Nisan referandumuna yönelik saha çalışmaları hız kesmiyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da katılımıyla 14 Mart Tıp Bayramı’nı sağlık çalışanlarıyla kutlayan Üsküdar’da, ‘Güçlü Türkiye’ mesajları verildi.

ak parti uskutar tıp bayramı 4AK Parti Üsküdar SKM Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Programa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar SKM Başkanı İhsan Sorar, İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Geceye katılan sağlık çalışanları güçlü Türkiye için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

ak parti uskutar tıp bayramı 1Gecede sağlık çalışanlarına hitap eden AK Parti İlçe Başkanı Halit Hızır yaptığı konuşmada, bugünkü sürece kayıplar vererek ulaştıklarını, ‘Yeter söz milletindir’ diyen Adnan Menderes’i şehit verdiklerini belirterek; “Ne zaman ülkemiz ivme kazanıp yükselmeye başlıyor, işte o zaman dış güçler devreye giriyor ve ülkemiz üzerinde oyunlar oynayama başlıyor. Siz güçlü Türkiye’nin fedakar doktorlarıyla 16 Nisan’da bu oyunları bozacağız inşallah” dedi.

ak parti uskutar tıp bayramı 5İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, “Bu ülkede sağlık çalışanlarının önemini 15 Temmuz’da bir kere daha gördük. O hainlere gereken cevabı ambulanslarımızın sirenleriyle verdik” ifadelerini kullandı.

ak parti uskutar tıp bayramı 3Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise “Siz öneminizi 15 Temmuz’da gösterdiniz. Yüzde 70’i değişen ve yamalı bohçaya dönüşen bu sistemi değiştirmek için 16 Nisan’da da gerekeni yapacağınıza eminim” dedi.

ak parti uskutar tıp bayramı 2Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Mustafa Kemal’in kurduğu partinin bugünkü durumuna üzüldüğünü belirterek, “CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun radyo programında sarf ettiği sözleri duydunuz. Daha önce oy kullanamayan Kılıçdaroğlu, 18 maddeyi okumadan hayır diyor. Ama neye hayır dediğini bile bilmiyor. Bu acı bir tablo. Seçilme yaşının 18’e inmesine de hayır diyorlar. Bu ülkede 18 – 25 yaş arası 8 milyon seçmen var. Onları yok saymak, parlamenter sisteme aykırı değil mi? Hani sizin parlamenter sistem savunuculuğunuz. Hepsi gösterişten ibaret” açıklamalarında bulundu.

ak parti uskutar tıp bayramı 6

ak parti uskutar tıp bayramı 8

Reklamı Geç