Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VEDAT BOZ; “SİZ ESNAFIMIZIN HALİNDEN EN İYİ BEN ANLARIM”

Dudullu Esnaf Kefalet ve

Dudullu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi başkanlığına ekip arkadaşlarıyla birlikte aday olduğunu resmen açıklayan mevcut başkan Vedat Boz, Sancaktepe’de bölge esnafının yoğun katılımıyla düzenlediği kahvaltılı toplantıyla çalışmalarına start verdi. 

Önümüzdeki günlerde kongresini yapmaya hazırlanan Dudullu, Üsküdar ve Çakmak Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nde tempo yoğunlaşıyor. Yeni dönem için adaylığını resmen açıklayan Mevcut Başkan Vedat Boz, ekibiyle birlikte sahaya indi. Sancaktepe’de bölge esnafının yoğun katılımıyla adaylık çalışmalarının startını veren Vedat Boz, “Tartışma, kavga, çekişme ve kısır döngülerle kaybedecek zamanımız yok. Bizim davamız siz esnafımıza hizmet sevdasıdır. Geçmişten günümüze kooperatifimize hizmet etmiş ve emeği geçmiş herkes başımızın tacıdır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ve bundan sonra da kendilerinin tecrübelerinden faydalanacağız” dedi.

Bölge esnafının oldukça yoğun katılım gösterdiği kahvaltılı programda konuşan Başkan Adayı Vedat Boz, kooperatifin İstanbul’daki 50 kooperatif arasında kapasite ve finans açısından 4. sırada yer aldığını kaydetti ve 53 milyon lira kredi dağıttıklarını söyledi. Göreve geldiklerinde durmuş olan kredilerin hızla açılması için büyük çaba sarf ettiklerini anlatan Vedat Boz; “Çok şükür siz değerli ortaklarımızın kullanımı için krediler açıldı. Şu anda 150 bin TL olan kredi limitlerini desteklerinizle göreve seçilmem halinde 200 bin TL’ye çıkarmak için canla başla çalışacağıma şimdiden söz veriyorum” dedi.

Vedat Boz şöyle konuştu; “Kooperatifimizin sevgili ortakları ve değerli konuklarımız; Bu Pazar gününde en kıymetli zamanınızı bize ayırıp onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizleri saygıyla selamlıyorum. Hepinizin bildiği üzere; 1978 yılından bugüne siz değerli ortaklarına hizmet veren kooperatifimiz önümüzdeki günlerde genel kurulunu yapacak. Bendeniz şu anda bu kooperatifin başkanı ve bir kardeşiniz Vedat Boz olarak; yeni dönem için sizlerin güven ve teveccüh ile kullanacağı oylarına talibim.

Genç ve dinamik bir yapıdan oluşan ekip arkadaşlarımla birlikte ve en önemlisi de siz ortaklarımızla elele verip kooperatifimizi esnafımızın çok daha güzel, çok daha etkin ve çok daha verimli bir hizmet merkezi yapmak için canla, başla çalışacağımıza şimdiden söz veriyorum. Tüm ortaklarımızın görüş, düşünce öneri ve talepleri bizim için emir olacaktır. Siz değerli ortaklarımızın, kooperatifin imkan ve nimetlerinden yararlanması için gerekli tüm altyapı ve ortamları hızla sağlayacağız. Kredi ya da herhangi bir işleminiz için kooperatif merkezine geldiğinizde kendinizi evinizdeki gibi rahat ve keyifli hissetmeniz için gerekli tüm ortamları sağlayacağıma söz veriyorum…

Siz ortaklarımızdan beklentimiz; hepimizin ortak malı kooperatifimize daha çok sahip çıkalım, daha sıkı kenetlenip daha güçlü duralım. Genel kurullarda söz hakkımızı daha etkin ve daha verimli kullanalım. Kooperatifimizi elbirliği ile çok daha iyi seviyelere hep birlikte taşıyalım. Sözlerimi Yunus Emre’nin, ‘Biz gelmedik kavga için bizim işimiz sevgi için’ sözleri ile tamamlamak istiyorum. Bizim davamız; esnafa hizmet yolunda hep birlikte mücadele etmek ve yine hep birlikte başarılı olmak. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Konuşmasının sonunda aslen Erzincanlı, evli ve üç çocuk babası olduğunu söyleyen Vedat Boz, Kamu Yönetimi okuduğunu ifade ederek; “Genç yaşımda kuaförlük mesleğini icra eden kuaför salonları işleten sizler gibi bir esnafım ve sizlerin her türlü derdi, sorunu ve sıkıntısını en iyi ben bilirim. Çünkü damdan düşenin halini damdan düşen anlar. Onun için hepinizin desteğini bekliyorum” dedi.

Reklamı Geç