Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ BAŞKAN ALPER YEĞİN; “KAZANAN SANCAKTEPE OLMUŞTUR”

Genç ve dinamik aday

Genç ve dinamik aday Alper Yeğin’i ilçe başkanı seçen CHP Sancaktepe Örgütü, daha iddialı bir dönemin sinyalini verdi. Kongre sonunda diğer adaylar Daimi Derin, Ali Şahin ve Ali Polat’la birlikte sahneye elele çıkıp partililere teşekkür eden yeni başkan Alper Yeğin, “Sancaktepe’de başarıya giden yolda hep birlikte partimizi yöneteceğiz” dedi.

chp sancaktepe alper yegin 9Samandıra Mustafa Öncel Kültür Merkezi’nde 3. olağan genel kurulunu gerçekleştiren CHP Sancaktepe İlçe Örgütü, seçimini yaptı. Daimi Derin, Ali Şahin, Ali Polat ve Alper Yeğin gibi partinin önde gelen simalarından 4 ismin yarıştığı kongre sonucunda açık ara farkla ipi göğüsleyen taraf Alper Yeğin ve ekibi oldu. 4 adayın yarışmasına rağmen diğer ilçelere göre son derece olgun ve seviyeli bir şekilde tamamlanan ilçe kongresinde başkanlığa veda eden Gamze Öztürk, tüm partililere teşekkür etti ve bundan sonra CHP’nin bir neferi gibi çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

chp sancaktepe alper yegin 10CHP il ve ilçe yöneticileri ile Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, Sancaktepe Meclis Üyeleri Ali Duman, Soner İkitemur, İl Genel Meclis Üyesi Servet Baylan, STK temsilcileri ve çok sayıda partilinin katıldığı kongre son derece heyecanlı bir çekişmeye sahne oldu. Geçmiş dönem hesap bilançoları ve faaliyet raporlarının okunarak ibra edilmesinden sonra başkanlık için aday olan Daimi Derin, Alper Yeğin, Ali Şahin ve Ali Polat birer konuşma yaparak delegeden destek istediler.

chp sancaktepe alper yegin 1Tüm adaylar CHP Sancaktepe ilçe örgütüne yönelik birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmalarında, geçmişten günümüze başarılı olamamanın sebepleri ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar hakkında partililere sunumlar yaptı. Kadın ve gençlik kollarının daha etkin kılınması, sokakta halka daha yakın olunması ve parti politikalarının seçmene daha iyi aktarılması üzerine konuşmalar yapan adayların ortak fikri ise Sancaktepe’de CHP’yi iktidara taşımak ve ülke genelinde iktidarın yolunu açan çalışmalara imza atmak oldu.

chp sancaktepe alper yegin 5Adayların konuşmaları arasında Başkan Adayı Alper Yeğin’in “İlçemiz genelindeki kamu yararına ayrılmış tüm alanları yeniden tespit ederek her bir metrekaresine sonuna kadar sahip çıkacağız” demesi konuşmaların en ilgi çeken yanı oldu.

chp sancaktepe alper yegin 8Kongrenin finalinde ise başkanlık seçimi yapıldı. Daimi Derin’in mavi, Ali Şahin’in kırmızı ve Ali Polat’ın beyaz listeyle yarıştığı seçimin galibi sarı listeyle yarışan Alper Yeğin oldu. 387 delegenin oy kullandığı seçimde 141 oy alarak en yakın rakibi Ali Şahin’e yaklaşık 35 oy fark atan Alper Yeğin, CHP Sancaktepe İlçe Örgütü’nün yeni başkanı seçildi.

chp sancaktepe alper yegin 4Kongre sonuçlarının açıklanmasının ardından diğer adaylarla birlikte elele sahneye çıkıp partililere kısa bir selamlama konuşması yapan Alper Yeğin, “Diğer tüm aday arkadaşlarımın hepsi benim ağbim ve parti büyüyümdür. Bugün kazanan Sancaktepe olmuştur. Sancaktepe’de partimizi hep birlikte yöneteceğiz ve iktidarın yolunu hep birlikte açacağız” diyerek birlik ve beraberlik mesajlarını tekrarladı.

chp sancaktepe alper yegin 11

chp sancaktepe alper yegin 3

chp sancaktepe alper yegin 7

chp sancaktepe alper yegin 6

chp sancaktepe alper yegin 2

Reklamı Geç