Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜCEL YALÇINKAYA; “BUGÜN DAHA BÜYÜK PROJELERİN STARTINI VERİYORUZ..”

Kuruluşunun ardından pandemi sürecine

Kuruluşunun ardından pandemi sürecine rağmen ses getiren çalışmalara imza atan Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD, ikinci genel kurulunu gerçekleştirerek kurucu başkan Yücel Yalçınkaya ve yönetimine güven tazeledi. Birbirinden seçkin konukların katıldığı kongrede konuşan Başkan Yalçınkaya, “Uluslararası yeni projelerin startını bugün veriyoruz” dedi.

Merkezi İstanbul Çekmeköy’de bulunan Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği ASİAD, temsilcilik bazındaki örgütlenmesiyle ulusal ve uluslararası faaliyetlerini sürdürüyor. Avrupa’dan Ortadoğu’ya bugüne kadar onlarca ülkede temsilcilik kuran ASİAD, gerçekleştirdiği ikinci olağan kongresinde yeni temsilcilikler ve uluslararası projelerle hedef büyüttü. ASİAD yöneticisi akademisyen Fahri Yağlı’nın divan başkanlığında yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Azerbaycan’dan Avrupa’ya yurt dışı temsilcilerin canlı yayınla katılarak konukları selamladığı kongrede, geçmiş dönem gelir-gider hesapları oybirliği ile onandı ve yeni dönem başkan ile yönetim kurulu üyeleri tek liste halinde seçildi.

Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde pandemi kurallarına uygun şartlarda gerçekleşen ASİAD kongresine; Ak Parti Milletvekilleri Osman Boyraz ve İsmet Uçma, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, CHP’nin geçtiğimiz yerel seçim belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulübü Başkanı Abdullah Civelek, Ordu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sabri Çelebi, muhtarlar, işadamları ve sınırlı sayıda davetli katıldı. Katılımcı konukların kısa konuşmalar yaptığı kongrede ASİAD’ın gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla ülkemizin gurur kaynağı olduğu vurgulandı.

ASİAD olarak ülkemizi ulusal ve uluslararası platformlarda temsil etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Yücel Yalçınkaya, “ASİAD ülkesinin milli değerlerine, bayrağına, vatanına ve milletine sadık, gerektiğinde tüm aksiyonları alabilecek bir ruha sahiptir. Fırat Kalkanı Operasyonu sürecinde Avrupa Parlamentosu’nda ASİAD olarak yaptığımız çalışmalar bunun bir göstergesidir. Uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Devletimizin bize görev vermesine gerek yok. Bizler sivil toplum kuruluşu olarak her zaman devletimizin, milletimizin yanındayız, destekçisiyiz. Yapılan her doğru çalışmayı alkışlıyoruz, yanlış çalışmalar hakkında da fikirlerimizi sunuyoruz. Akademik kadrolarımızla projelerimizi sunuyoruz” dedi.

ASİAD’ın her geçen gün büyüyen bir aile olduğuna işaret eden Yücel Yalçınkaya; “Tüm sektörlerin yapılarını bünyemize katarak farklı görüş, düşünce ve fikirlerin temsilcisi oluyoruz. Çalışmalarımızı hep birlikte sürdürüyoruz. Siyasetçilerimizi, işadamlarımızı, bürokratlarımızı yanımıza alarak örgütlenmemizi büyütüyoruz. Bu noktada Avrupa’dan Ortadoğu’ya onlarca ülkede temsilciliğimizi kurduk. Yeni dönem hedefimiz 25 ülkede daha temsilcilik açmak ve ülkemizde de 25 il ve 25 üniversite ile birlikte temsilcilik kurmak. Ülkemizin lider iş dünyası temsilciliği olma yolunda emin ve kararlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bütün siyasi partilerden milletvekilleri ile görüşmelerimiz sürüyor. Yüksek istişare kurulumuzu en etkin şekilde genişletmeye devam ediyoruz. Yeni projeler ve yeni çalışmaların startını bugün bu kongre ile veriyoruz. ASİAD ailesi olarak gücümüze güç katan, kongremize şeref veren tüm konuklarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kongremizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç