Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“YÜKSEK ENFLASYON VE HAYAT PAHALILIĞI GÜNDEMİMİZDE..”

Ümraniye’de partisinin saha çalışmalarına

Ümraniye’de partisinin saha çalışmalarına katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın en verimli durağı Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD ziyareti oldu. ESSİAD’da ülke ve ekonomi gündemini değerlendiren Yazıcı, “Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı gündemimizde. Her türlü çözüm yolunu hayata geçiriyoruz” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partisinin İstanbul il başkanlığınca başlatılan “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında Ümraniye’de vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberinde İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve partililerle sabah muhtarlar buluşması yapıp Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla biraraya gelen Yazıcı, öğleden sonra Aşure dağıtımı programına katıldı ve STK’ları ziyaret etti. Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD’da uzun süre kalan Yazıcı, ülke ve ekonomi gündemine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve dernek yöneticileri tarafından karşılanıp ağırlanan Yazıcı, Rizeli hemşerileri ile buluşunca Ak Parti iktidarı döneminde Rize’ye yapılan hizmet ve yatırımları da uzun uzun anlattı.

İktidarları döneminde yapılan yollar, köprüler ve tünellerin Türkiye’ye 20-30 yıl hiç bu yönde hizmet ve yatırım dahi yapılmasa yeterli geleceğine kaydeden Hayati Yazıcı, “Duruşu, vizyonu olan liderimiz, hemşerimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde başımız önümüzde eğik değil dik duruyoruz. Etrafımızda olan bitenin karşısında arabulucu rolü ile Türkiye’nin itibarı ortada. Savaşan iki devleti biraraya getirdik, depolardaki gıda ve tahılı bütün dünyaya sevk ettik” dedi.

Ekonomide yaşanan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı gibi sorunların hükümetin gündeminde olduğunu kaydeden Yazıcı, “Her türlü çözüm yolu ve tedbiri hayata geçiriyoruz. 1.5 milyon sosyal konut ürettik. Hayat pahalılığı için üretimi artırma modellerini uyguluyoruz. Geçiş döneminde elbette bazı sıkıntılar oluyor ve bu geçici sıkıntılar zorlayıcı boyutlara gelebiliyor. Hükümetimiz bütün kadroları ile duruma hakimdir ve çözüm yolları üretmektedir” şeklinde konuştu. Yazıcı, ESSİAD yöneticilerinin sorularını da cevapladı.

ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı da ziyaretlerinden dolayı Yazıcı ve partililere teşekkür ettiği konuşmasında, sanayici ve işadamlarının yaşadığı bazı sıkıntıları dile getirdi. ESSİAD olarak sektör sorunlarını yetkili kurumlara ilettiklerini ifade eden Başkan Sarı, “ESSİAD olarak bizlerin taleplerini almanız, sanayici ve iş dünyası adına kıymetli” dedi.

Reklamı Geç