Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YUNUS EMRE CEMEVİ GÖNÜL DOSTLARINDAN BİRLİK MESAJI..

Sancaktepe Yenidoğan’da faaliyet gösteren

Sancaktepe Yenidoğan’da faaliyet gösteren Yunus Emre Cemevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyesi gönül dostları birlik sofrasında buluştu. Aynı zamanda CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi ve Adayı da olan Cemevi Kurucu Başkanı Ali Duman, “Hak yolundaki mücadelemiz hiç kimseye eğilip, bükülmeden devam edecek” dedi…

Samandıra Motta Kafe’deki Pazar kahvaltısında biraraya gelen Yunus Emre Cemevi üyeleri, dostluk ve dayanışma mesajları verdi. Yunus Emre Cemevi Derneği Kurucu Başkanı ve CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi ve Adayı Ali Duman, Dernek Başkanı Erol Koç, Cemevi Dedesi Seyid Hasan Kaya, İşadamları Hüseyin Koç, Hasan Karabulut, Turan Döven, Arguvan Çayırlı Muhtarı Veli Koro gibi çok sayıda tanınmış isimlerin de katıldığı kahvaltı oldukça yoğun geçti. Cemevi Dedesi Seyid Hasan Kaya’nın yaptırdığı dualar akabinde kahvaltı yapan dernek üyeleri birlik görüntüsü verdi.

Programda misafirlerine bir selamlama konuşması yapan Kurucu Başkan Ali Duman, kuruluşundan bugüne Yunus Emre Cemevi için gerçekleştirdikleri çalışmaları özetledi. Hak yolunda hiç kimseye eğilip bükülmeden vatandaşın talepleri için mücadele verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini kaydeden Ali Duman, “Sizlerin desteği ile bugünlere geldik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler gerek belediye meclisinde gerekse diğer yetkili mercilerde her zaman sizlerin talep ve istekleri için mücadele verdik. Sonuçta her zaman her istediğimiz tam anlamıyla yerine gelmese de önemli kazanımlar elde ettik. En önemli kazanımımız hiç şüphesiz sizlerin bugün de göstermiş olduğu birlik ve beraberliğimizin daim olmasıdır” dedi.

Yunus Emre Cemevi Dernek Başkanı Erol Koç da yaptığı konuşmasında gerçekleştirdikleri ve bundan sonra gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetleri anlattı. Kültür turları ve vatandaşı bilgilendirici kurslar düzenlediklerini söyleyen Erol Koç, “Sizlerden beklentimiz etkinliklerimize daha fazla ilgi göstermeniz” dedi. Kahvaltı sonunda hep birlikte aile fotoğrafı çektiren üyeler güzel bir Pazar günü anısı paylaştılar.

Reklamı Geç