Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kenan BAYLAM

100. YILA 100. SAYI GURURUYLA…

9 yıl önce bölge kamuoyunun talep ve beklentileri sonucu yayın hayatına başlayan ve geçen zamanda siz okurlarının desteği ile güçlenerek büyüyen Yerel Gazete, Cumhuriyet’e giden yolun en önemli dönüm noktası 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılında 100. sayısını çıkarmanın onurunu ve gururunu yaşıyor.

Güncelliği internet haberciliği ile kamu oyuna aktaran Yerel Gazete, yayın periyodunu istikrarlı şekilde koruyarak ve kimselere eğilip bükülmeden dimdik durarak bugünlere ulaştı.

Duyulmayanı duyurmanın, görülmeyeni göstermenin, bilinmeyeni anlatmanın sorumluluğunu taşıyan Yerel Gazete, özgün ve özel habercilik anlayışını benimsemektedir.

Bölgesel ve yerel sorunlara duyarlı bir yayın çizgisi sergileyen Yerel Gazete, araştıran, soruşturan ve muhataplarına söz hakkı tanıyan bir habercilik tarzını uygulamaktadır.

Yayın çizgisinden ve kalitesinden ödün vermeden kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren Yerel Gazete, toplumsal beklentiler doğrultusunda değişimi ve dönüşümü esas almaktadır.

Yargılamadan öğrenen ve öğrendiğini yorum katmadan okuyucuya sunan Yerel Gazete, hiç kimsenin özelini değil, kamusal genel yanları odak noktası olarak görmektedir.

Alışılagelmiş yerel gazetecilik algısını yıkan ve toplumun sektöre bakış açısını farklılaştıran bir duruşa sahip olan Yerel Gazete, gördüğü ilgi ve destekle hedeflerine yürümektedir.

Tarafsız, objektif ve ilkeli yayıncılık anlayışından asla taviz vermeyen Yerel Gazete, kamu yararı gözetlemeye, ülke ve millet çıkarlarından yana olmaya devam edecektir.

Yerel Gazete olarak emeğe saygılıyız çünkü emekçiyiz. Büyük yatırımlarımız, çeşitli farklı iş kollarımız veyahut onlarca çalışanımız olmasa da hepsine bedel itibarımız ve azmimiz var…

Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 100. yılını bir kez daha kutlarken; yerelde sesiniz, gözünüz ve de kulağınız olacağımız nice 100. sayılarda buluşmak dileğiyle…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Reklamı Geç