Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2016’da ilçe başkanıyken diktiği 3 fidanın gölgesine belediye başkanı olarak geldi..

Yıllar önce 2016’da CHP

Yıllar önce 2016’da CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı önüne Deniz Gezmiş ve arkadaşları anısına 3 çınar fidanı diken dönemin ilçe başkanı Alper Yeğin, yıllar sonra büyümüş çınar ağaçlarının altında 3 fidanı belediye başkanı olarak andı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, 6 Mayıs 1972’de idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan için Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen anma programına katıldı. İlçe Başkanı Emre Yılmaz, Meclis Başkanvekili İlknur Ünlü, belediye başkan yardımcıları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililerin yoğun katılım gösterdiği programda duygu yüklü anlar yaşandı. CHP ilçe başkanlığı önüne ilçe başkanı olduğu 2016 yılında Deniz Gezmiş ve arkadaşları anısına 3 çınar fidanı diken Alper Yeğin, yıllar sonra aynı yere belediye başkanı olarak anmaya geldi.

“Bu akşam, yıllar önce ilçe başkanı iken buraya dikmiş olduğumuz 3 fidanın gölgesinde buluşup Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının anılarını saygıyla yad ettik” diyen Başkan Alper Yeğin, “O gün Denizler, mücadelesini yaparken inançlarını hiç kaybetmediler. İdama giderken bile başları dik ve onurluydular. Onların tam bağımsız Türkiye mücadelesini bugün bizler kaldığı yerden daha güçlü şekilde sürdüreceğiz. Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı rahmet ve saygıyla anıyoruz. Onları hiç bir zaman unutmayacağız” dedi.

Reklamı Geç