Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESNAFLA BULUŞAN VEDAT BOZ, PROJELERİNİ ANLATMAYA DEVAM..

Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi

Dudullu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Başkan Adayı Vedat Boz, plan ve projelerini esnaf buluşmalarında anlatmaya devam ediyor. Ümraniye buluşmasında rakiplerine ‘sanal esnaf’ eleştirisinde bulunan Vedat Boz’a bir destek de Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Birol Kalyoncu’dan geldi. Yeni bir başkan olması hasebiyle; kooperatife müfettiş talep edip bugüne kadar yapılan tüm işlemleri ve iddiaların araştırılmasını istediğini söyleyen Vedat Boz; “Müfettiş geldi ve kooperatifimiz şu an inceleme altında. Çıkacak sonuçları de sizlerle paylaşacağım” dedi.

SS Üsküdar Dudullu Çakmak sanayi Sitesi Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin yeni başkanı ve gelecek dönem başkan adayı Vedat Boz’un esnaf buluşmaları devam ediyor. Geçtifimiz hafta Sancaktepe Sarıgazi’de kooperatif ortağı yüzlerce esnafla bir araya gelip destek sözü alan Vedat Boz, bu hafta sonu da Ümraniye Kazım Karabekir Mahallesi esnaflarıyla buluşup yeni dönemde hayata geçirmeyi düşündüğü plan ve projelerini anlattı. Ümraniye Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Birol Kalyoncu ve ekip arkadaşlarının da katılarak Vedat Boz’a açık destek verdiği esnaf toplantısı son derece yoğun bir atmosferde gerçekleşti. Vedat Boz, Afrin şehitlerini ve bu mücadelede gazi olan tüm askerlerimizi anarak konuşmasına başladı. Boz, “Allah ordumuzu muzaffer eylesin” dedi.

VEDAT BOZ; “BENİM KUAFÖR SALONLARIM VAR, PEKİ SİZİN İŞYERİNİZ NEREDE, HANGİ ADRESTE? SÖYLEYİN DE GELİP BİR BARDAK ÇAYINIZI İÇERKEN ESNAFI KONUŞALIM..”

Programda konuşan kooperatifin yeni başkanı ve gelecek dönem başkan adayı Vedat Boz, rakiplerine eleştirilerde bulunarak; “Biz başkaları gibi sanal değil, gerçek esnafız. Onun için siz esnafımızın halinden en iyi biz anlarız. Çünkü damdan düşenin halini doktor değil en iyi damdan düşen anlar. Bugün hepimizin ortak malı olan kooperatifimizi yönetmek için bu göreve talip olanlara soruyorum. Kağıt üzerinde esnaflık olmaz. Esnaf dediğin toplumun en önemli ekonomik döngüsüdür. Benim kuaför salonlarım var ve sizin gibi esnafım peki sizin işyeriniz, dükkanınız nerede, hangi adreste. Söyleyin de gelip bir çayınızı içelim esnafımızın durumunu birlikte değerlendirelim” şeklinde konuştu.

“SÜREKLİ SAHADA OLUP ACI VE TATLI GÜNLERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ..”

Kooperatifin sınırlı sorumlu olduğunu hatırlatan Vedat Boz, “Ben ve ekip arkadaşlarımla yerinde oturan bir başkan ve yönetim göremeyeceksiniz. Çünkü biz sizlerle birlikte daima sahada ve sokakta olacağız. Elbette sınırlı sorumluyuz, imkanlarımız ve yapmamız gerekenler belli. Her şeye rağmen canla başla çalışıp adeta bir sivil toplum kuruluşu gibi hareket edeceğiz. Acı ve tatlı günlerimizi birlikte paylaşacağız. Esnafımızın cenazesine hep birlikte katılıp omuz vereceğiz, düğünlerimizde hep birlikte halay çekeceğiz” dedi.

“YENİ BİR BAŞKANIM, İDDİA VE SÖYLEMLER ÇOK ONUN İÇİN MÜFETTİŞ İSTEYİP KOOPERATİFİMİZİ İNCELEME ALTINA ALDIRDIM..”

Kendisinin yeni bir başkan olduğunu anlatan Vedat Boz; “Bugüne kadar yönetimde yer aldık fakat şu an birlikte yola çıktığım ekip arkadaşlarım da dahil hiçbir zaman imza yetkimiz olmadı. Malumunuz son zamanlarda kooperatifimiz hakkında çeşitli iddia ve söylentiler var. Ben de yeni bir başkan olmam sebebiyle kooperatifimizdeki tüm bu iddia ve söylemlerin en ince ayrıntısına kadar araştırılması ve bugüne kadar ihmali olanlar ile yapılan yanlışların kamuoyuna aktarılması için müfettiş talep ettim. Şu an kooperatifimiz inceleme altında. Soruşturmadan çıkacak sonucu da yine siz esnafımıza en ince ayrıntısına kadar aktaracağım” dedi.

“ESNAF DESTEK FONUNDAN, AKİL ADAMLAR HEYETİNE.. ÇOK PROJELERİMİZ VAR..”

Ekip arkadaşlarıyla birlikte yepyeni bir sayfa açmak için esnafın desteğini isteyen Vedat Boz; “Bu kooperatif hepimizin ortak malı. Gelin bu kurumu daha yüksek seviyelere hep birlikte taşıyalım. Kredi alıp gitmekle işiniz bitmesin. Burada birlikte kenetlenip daha büyük bir aile olalım. Yeni dönemde hepimizin faydalanacağı muazzam projelerimiz var. Örneğin, akil adamlar heyeti oluşturup bugüne kadar esnafımız için hizmeti geçmiş herkesin fikir ve düşüncelerini değerlendireceğiz. Yine esnafımız için bu akil adamlar heyetinin yöneteceği bir fon oluşturacağız. Çeşitli sebeplerle zora girmiş ve kredi borcunu ödeyemeyen esnafımızın yardımına bu fon ile koşacağız. Şeffaf bir yönetim modeli sergileyeceğiz. Şu an 150 bin TL olan kredi limitini 200 bin TL’ye çıkaracağız” dedi.

BİROL KALYONCU; “ESNAF ODASI VE KOOPERATİFLER KAVGA DEĞİL DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAK”

Ümraniye Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Birol Kalyoncu da yaptığı selamlama konuşmasında, 7 ayrı işyerine sahip olduğunu ifade ederek; “Sizlerin desteği ile seçilmem halinde tıpkı kendi işyerlerimi yönetirken gösterdiğim başarı gibi sizlerin malına ve mülküne sahip çıkıp koruyacağıma söz veriyorum. Esnafı Odası’na seçildiğimiz günün ertesi sabahında odayı kendi mülküne yeniden taşıyacağız ve bugüne kadar vakıfa verilmiş tüm mülklerini de yeniden odaya kazandıracağız. Bu noktada zerre kadar kimsenin endişesi olmasın. Kooperatiflerimizle ortak projeler yapıp dayanışma içerisinde olacağız. Ümraniye Esnaf Odası, esnaf için hizmet veren kooperatiflerle neden kavga içinde olsun. Bu işler çocuk oyuncağı mı, oynamıyorum küselim yok öyle yağma… Bu makamlar kimsenin babasının malı değil siz esnafın ortak değerleridir. Size hizmet etmeye gelen de görevini yapacaktır. Şeffaf bir yönetim modeliyle ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımın alacağı maaşından harcamasına tüm hesapları internetten yayınlayacağız. Odamızın parası ve imkanları iyi değerlendirildiği zaman her şeye yeter” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç