Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAF ODASI İÇİN HERKES ‘KALYONCU’ DİYOR..

25 Mart’a sayılı gün

25 Mart’a sayılı gün kala çalışma temposunu yükselten Ümraniye Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Birol Kalyoncu, herkesten ve her kesimden destek toplamaya devam ediyor. Ümraniye’nin mahalle muhtarları ve STK temsilcilerinden de Kalyoncu’ya tam destek sözü geldi..

Ümraniye’nin 1 tanesi hariç tüm mahalle muhtarları, ESSİAD’dan Rize Dernekler Konfederasyonu’na bir çok sivil toplum örgütü ve önde gelen kanaat önderleri Esnaf Odası seçimlerinde Mustafa Birol Kalyoncu’ya destek olacağını açıkladı.

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’ndeki kahvaltılı buluşmaya; Mahmut Ekşi’den Necmettin Sarı’ya ve Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta’dan, Dudullu Kooperatif Başkanı ve Adayı Vedat Boz’a kadar çok sayıda isim katılarak Mustafa Birol Kalyoncu’ya açık destek sözü verdi.

Toplantıda söz alan tüm muhtarlar Kalyoncu’dan başkan seçildiği zaman esnafın ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı sosyal destek yardımlarını artırmasını ve düzenli bir hale getirmesini istediler. Bölgenin tanınmış isimlerinden Mahmut Ekşi de Kalyoncu’nun kreş projesine sahibi olduğu eğitim kurumları ile destek sözü verdi. Dudullu Kooperatif Başkanı ve Adayı Vedat Boz da yaptığı konuşmada, Kalyoncu ve ekibine inandıklarını ve açık destek verdiklerini ifade etti.

Toplantıda bir konuşma yapan Esnaf Odası Başkan Adayı Birol Kalyoncu, esnafın geleceği adına projeleri ve ekibiyle birlikte her türlü görev ve sorumluluğu sırtlanmaya hazır olduklarını kaydetti. Yalnızca esnafın adamı olduğu vurgusunu yineleyen Kalyoncu; “Yedi göbek atadan, dededen esnafı bir ailenin çocuğu olarak bölge esnafımızın tartışma, kavga ve kısır döngülerden uzak şeffaf bir yönetime kavuşması için biz hazırız” dedi.

Kalyoncu; “Ümraniye esnafı 25 Mart akşamı yoldan çıkmış olan treni tekrar rayına sokacak ve bizler de o günden itibaren gece gündüz demeden çalışarak aradaki makası kapatacağız. 26 Mart sabahı Esnaf Odası’nı kendi öz mülküne taşıyıp üyelerine layık oldukları hizmeti en iyi şekilde sunması için bütün planlamamızı tamamladık. Her şeyden önce adil olacağız, adaletli olacağız, kavga, gürültü, tartışma ve laf safsatasından uzak duracağız” şeklinde konuştu.

Kalyoncu projelerini ise şöyle açıkladı: “Bugüne kadar Esnaf Odamıza hizmeti geçmiş tüm büyüklerimizin fikir ve düşüncelerinden yararlanacağımız bir heyet oluşturacağız ve Odamızda esnafımız işlerini çok daha modern ve çağdaş bir ortamda zahmetsiz bir şekilde alacak…
1 yıl içinde esnaf çocukları için kreş ve anaokulu yapacağız.
3 ay içinde esnafımıza lokal yapacağız.
Esnaf çocuklarına meslek liselerinde burs ve eğitim yardımı yapacağız.
Çıraklık okulunda okuyan çocuklarımızın kırtasiyesi odamız ve vakfımızdan karşılanacak.
2018-2019 eğitim döneminde başlamak kaydıyla; Esnafın meslek yüksekokulunda okuyan tüm öğrencilerimize burs vereceğiz
Yine 1 yıl içinde; odamıza ait Sapanca’daki göle sıfır 10 dönüm arazide sosyal tesis yapılacak.
3 ay içerisinde; esnaf üyelerimiz arasında isteye bağlı kan veri bantı oluşturacağız…
3 ay içerisinde Esnaf Odası web sitesinde iş ve işçi bulma sayfası oluşturacağız.
Oda tarafından vakfa devir olan mülkün iadesi için hukuk mücadelesine devam edilecek. Hukuki süreçler takip edilerek oda tarafından kurulan vakıf ile esnaf odası arasında bağ tekrar kurulacak.
3 ay içerisinde; Esnaf üyelerimize adli vakalarda ilk 48 saatlik süre avukatlık desteği sağlanacak.
İlk 1 ay içinde; Muhasebe gelir giderleri internet ortamında üyelerimize şeffaf olacak şekilde yayınlanacak…”

Reklamı Geç