Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFYON’DAN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ KUPASIYLA DÖNÜYORLAR..

Türkiye İşitme Engelliler Voleybol

Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Türkiye Şampiyonası bu sene Afyon’da yapıldı. Bölgemizi temsilen şampiyonaya katılan Çekmeköy’ün gururu İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün başarılı kızları finalde Gölcük ekibine 3-2 mağlup olarak Türkiye 2.’si oldu.

11-16 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar Çiğiltepe ve Mustafa Abi Spor Salonu’nda İşitme Engelliler Voleybol Türkiye Şampiyonası düzenlendi. İşitme Engelliler Voleybol Türkiye Şampiyonası’na erkek ve kadın takımları katılım sağladı. Şampiyona ile 11-22 Temmuz 2023 tarihlerinde Karabük ilinde yapılacak olan Avrupa şampiyonası için A Milli takım kadrosuna sporcular seçildi. Bölgemizden ise ilçemizin gururu Çekmeköy İşitme Engelliler Spor kulübü şampiyonaya katıldı. Son derece başarılı müsabakalar gerçekleştirerek finale yükselen Çekmeköy’ün altın kızları, finalde 2-0 üstünlüğü elde ettiği rakibi Gölcük ekibine 3-2 yenilerek Türkiye 2.’si olmaya hak kazandı. Geçtiğimiz sezon da başarılı sonuçlar elde ederek yurt içi ve yurt dışında ülkemizi gururla temsil eden Çekmeköy ekibi, son anda kaçırdığı Türkiye şampiyonası için bir nebze buruk döndü.

Maçların son derece olumlu bir havada başarılı şekilde devam ettiğini anlatan Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu lakin son anda bu hedefi kaçırdıklarını anlatarak oyuncularını ve teknik heyetini tebrik etti. Geçtiğimiz yıl da erkeklerde İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi’nde final maçında Gölcük’le oynayan Çekmeköy’ün gururu İşitme Engelliler Spor Kulübümüz, 4-1 mağlup olarak Türkiye 2.’si olmuştu. Çekmeköy ekibinin Türkiye ikinciliği ilçe kamuoyunda büyük sevinç yarattı. Önümüzdeki aylarda yapılacak uluslararası müsabakalar öncesi Çekmeköy, işitme engelliler spor kulübüyle yeni heyecan ve sevinçleri şimdiden yaşamaya başladı.

Reklamı Geç