Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kenan BAYLAM

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDA KONGRE SINAVI

kenanyeniAk Parti’de yaşanan kongre takvimi işliyor. zenci porn Geçtiğimiz günlerde tüm ilçeler delege listelerini belirledi. Ardından da kongre tarihleri açıklandı. 8 Kasım’da Üsküdar kongresi ile başlayacak olan süreç 28 Aralık’ta son bulacak. En çok konuşulan ilçeler Ümraniye ve Çekmeköy kongreler ise 6 Aralık’ta.

Gelelim şimdi işin iç yüzüne. Bazı ilçelerde kongrelerin perde arkasında dönen oyunların hattı hesabı yok. Genelde Haziran 2015 seçimleri baz alınıyor ancak sonuçta bunun yarın belediye seçimi var, meclis üyesi listesi var, var da var… Herkes kendine yakın bir ilçe yönetimi istiyor haliyle…

Bu yerlerle ilgili planları olanlar da ilk basamak olarak ilçe teşkilatlarını gözüne kestiriyor elbette. Ortada bir rantçılık suçlamasıdır almış başını gidiyor. Koltuktakilere rantçılık suçlaması yapanlar, o ranta talip olduklarının ya farkında değiller ya da işlerine geldiği gibi düşünüyorlar.

Ak Parti’de bugüne kadar hiç de alışık olmadığımız şekilde durumu daha da ileriye götürüp çirkin boyutlara vardıranlar bile var. Ak Parti ilçeleri belki de ilk kez bu kadar çok adaylı bir kongre yapacak. Ya da geçen sefer Ümraniye’de olduğu gibi yapamayacak. İl teşkilatı, parti içi birliği sağlamadan kongre taraftarı değil..

İstanbul il yöneticileri katıldıkları ilçe toplantılarında bu mesajı açık şekilde veriyor. Genel kanı mevcut ilçe başkanlarının desteklenmesi. seks hikayeleri Görevi kendi isteği ile bırakanların yerine ise yine tek adaylı bir uzlaşı ile girilmesi. Çekmeköy ve Ümraniye gibi bol aday olduğu ilçelerde ise mülakat, falan…

Tabanda partililerin ne istediği çok da önemli değil gibi. Delege listeleri de zaten bu minvalde hazırlandı. Şimdi tüm adaylar delege avında. Sonuç itibarı ile; önümüzdeki iki ay Ak Parti için gerçekten önemli bir viraj olacak. Erdoğan sonrası Ak Parti bakalım parti içi birliği sağlayabilecek mi yoksa kendi muhaliflerini mi yaratacak.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Reklamı Geç