Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ A. ADAYI SÜER; “ZOR GÜNDE SORUMLULUK ALMAYA HAZIRIM”

Dr. Aydoğan Süer, uzun

Dr. Aydoğan Süer, uzun yıllar iş dünyasının yanı sıra siyasi partilere, kurum ve kuruluşlara danışmanlık yaptıktan sonra 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde siyasete girme kararı aldı. Ak Parti’nin İstanbul 1. bölgeden 1640 numaralı aday adayı olan Dr. Süer, ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreçte, iş dünyası ve siyasette edindiği deneyimleri ülkenin sorunlarına faydalı olabilmek amacıyla topluma sunmayı istiyor. 

aydsueradayack1İsminin önünde, yönetici, strateji uzmanı, yazar, yönetici, akademisyen ve danışman gibi pek çok sıfat barındıran Dr. Aydoğan Süer,  21. yüzyıla uygun hızlı, dinamik, uzlaşmacı ve çözümden yana yaklaşımları ile iş dünyasının sevilen isimlerinden biri. Geçtiğimiz yıl yazdığı AVM ve Perakendede Sürdürülebilirlik isimli kitabı ile ses getiren Dr. Süer, önümüzdeki ay yeni kitabını çıkartmaya hazırlanıyor.

aydsueradayack3Siyasette Özlenen Vizyon: Genç Ve Bilgili Bir Portre

ALGI YÖNETİMİ, MARKA VE YÖNETİM DANIŞMANI

Hayat Boyu Öğrenmeye İnanan Bir Eğitimci ve Akademisyen: Dr. Aydoğan Süer, 2005’te Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans eğitimini ve 2008’de Ahmet Yesevi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde MBA programını bitirdikten sonra 2012’de California Preston Üniversitesi’nde Yönetim Bilimi dalında doktora eğitimini tamamladı. Dr. Süer, halen İstanbul Üniversitesi’nde Sosyoloji eğitimi almaktadır. Polis Akademisi’nde eğitmen olarak görevini sürdüren Dr. Aydoğan Süer, pek çok üniversitede ve konferanslarda, ilgi gören seminerler vermektedir.

aydsueradayack4İş Dünyasında Başarılarla Dolu 15 Yıl: Dr. Aydoğan Süer, özetle, 1999 yılında Tüzün Yapı’da çeşitli görevlerde hizmetler verdi. 2002 yılında MNG Havayolları’nda yönetici olarak görev yaptı. 2005 yılında Mermerler Şirketler Grubu ve Yatırım Şirketi bünyesinde hizmet veren Carousel Alışveriş Merkezi’nde, 6 yıllık çalışma hayatı boyunca İşletme Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza attı. 2011-2012 yılları arasında Mermerler Şirketler Grubu içerisinde Mermerler Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Chery’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2012’de Ankor Holding çatısı altındaki Kardiyum Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Genel Müdür olarak görev yapmaya başladı. Bu alışveriş merkezi ile ilgili olarak ortaya koyduğu yenilik ve gelişimlerden dolayı ödüller aldı.

aydsueradayack2Siyasette Deneyim: Birçok sivil toplum kuruluşunda ve parti teşkilatında ilçe teşkilatlarından başlayarak deneyim kazanan Dr. Süer, 2007- 2011 yılları arasında, birçok siyasi parti teşkilatında ve belediyelerde örgütlenme, örgütler içerisinde koordinasyonun sağlanması, reklam, tanıtım ve kişisel imaj konularında danışmanlık hizmetleri vermiştir.

aydoğanadaymansAlgı Yönetimi, Marka, Yönetim ve Yatırım Konusunda Üst Düzey Uzmanlık ve Danışmanlık: Dr. Aydoğan Süer ülkeye hizmet etmek için birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler almanın yanı sıra uzun yıllar edindiği bilgi ve tecrübeleri; siyaset, ticaret ve yönetim alanlarında seminerler, konferanslar ve eğitimler vererek ülkeye aktarmaktadır. Dr. Süer, AVM Yönetim Danışmanlığı, Kişisel Gelişim Yönetimi, Kurumsal Firma Danışmanlığı, Siyasi Partiler Danışmanlığı, Yönetici koçluğu gibi birçok alanda da kamu ve özel sektörde eğitimler vermekte ve danışmanlık yapmaktadır.

aydsueradayack0Medyanın Sevdiği, Sosyal Sorumluluğa Değer Veren Genç Lider: Avrupa Kalite Yönetim Vakfı’nda (EFQM) değerlendirici olarak da görev yapmakta olan Dr. Süer, 2014-2015 sezonunda hazırlayıp sunduğu 13 bölümlük, Alışveriş Doktoru isimli köşesiyle, Türkiye’de bilinçli tüketici yaratmak adına, televizyon programları yapmıştır.

aydsueradayack6Üretken Bir Yazar ve Fikir Adamı: Türkiye’de iş dünyasının gelişmesi adına televizyon programları hazırlayan Dr. Aydoğan Süer’in Alışveriş Merkezleri ve Perakendede Sürdürülebilirlik isimli kitabı, 2013 yılında basılmıştır. Alışverişin Geleceği isimli yeni kitabı, Ekim 2015’te piyasaya çıkacaktır. Dr. Süer’in çeşitli yurt içi ve uluslararası yayınlarda 300’e yakın makalesi ve röportajı yayınlanmıştır.

 

 

Reklamı Geç