Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALPER YEĞİN: “SANCAKTEPE’NİN EN KIYMETLİ PROJESİ ADIM ADIM GELİYOR..”

Yeni İBB yönetiminin önceki

Yeni İBB yönetiminin önceki dönemden yüzde 4 seviyelerinden, durmuş vaziyette devraldıktan sonra bitirme noktasına getirdiği Sancaktepe-Sultanbeyli metrosunda geri sayım sürüyor. Test sürüşlerinin devam ettiği hattın hizmete alınması için İBB Başkanı İmamoğlu, 2024 Şubat-Mart aylarını işaret etmişti. İBB Metro A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Yeğin de “Sancaktepe’nin en kıymetli projesi adım adım geliyor” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda Sancaktepe-Çekmeköy-Sultanbeyli metro hattında test sürüşüne katılmış ve “Anadolu yakasının kuzeydeki önemli bir hat. 2024 Mart’ından itibaren Samandıra’dan bir hemşerimiz 40-45 dakikada Üsküdar’a gelebilecek. Aynı zamanlarda Sultanbeyli kısmının da test sürüşünü yapıyor olacağız ve 2024 yılı bitmeden hattın bu kısmını da tamamlayacağız” diye konuşmuştu. Sancaktepe metro hattının 2024 Mart ayında, Sultanbeyli etabının ise yıl sonunda hizmete girmesi hedefleniyor. Yaklaşık 11 kilometre uzunluğundaki hat, 8 istasyondan oluşuyor.

ALPER YEĞİN: “3 BİN EMEKÇİ KARDEŞİMİN ELİNE SAĞLIK”

İBB Metro İstanbul A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Yeğin de geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirme notunda; “Sancaktepe’nin en kıymetli projesi adım adım geliyor. Meclis İstasyonundaki çalışmaları yerinde görme imkanı bulduk. Sancaktepe’liler için güvenli ve konforlu ulaşıma çok az kaldı. Mart ayında halkımızın hizmetine açılacak olan projede emek veren 3.000 emekçi kardeşimin emeklerine sağlık” dedi.

Reklamı Geç