Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SANCAKTEPE’NİN MAKÛS TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ…”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB,

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB, yapımı durdurulmuş halde 2019’da yüzde 4 seviyesinde devraldığı Çekmeköy-Sancaktepe -Sultanbeyli metro hattında kazı çalışmalarını tamamladı. İBB Başkanı İmamoğlu, “Bu projelerin bitmesi bizim için gurur vesilesi ” derken; Metro A.Ş. Başkanvekili Alper Yeğin de, “Sancaktepe’nin makûs talihini değiştireceğiz” dedi.

Çekmeköy-Sancaktepe -Sultanbeyli metrosu ana hat kazılarını tamamlayan tünel kazı makineleri (TBM), geçtiğimiz hafta sonu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı törenle gün yüzüne çıktı. Törende konuşan Başkan İmamoğlu, “Çekmeköy Sancaktepe, Sultanbeyli hattının TBM makinasını bugün yeryüzüne çıkarıyoruz. Anadolu Yakası’nda inşallah yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlatacağız. Bu projelerin bitmesi bizim için gurur vesilesi aynı zamanda 2024’ün mart ayında Samandıra’ya kadar olan kısmını hizmete açacağız. Daha sonrasını da inşallah 2025’in ilk çeyreğine yetiştirmeyle ilgili Sultanbeyli’yi bir yılı biraz aşkın bir süre içerisinde metroyla buluşturmanın hedefiyle tam gaz yola devam edeceğiz” dedi.

Metro’nun Sancaktepe tarihinin en büyük hizmet yatırımı olduğunu açıklayan İBB Metro A.Ş. Başkanvekili Alper Yeğin de yayınladığı mesajda; “Sancaktepe için, Yenidoğan için çok güzel günler geliyor. Metro yapmak bizim işimiz. Çekmeköy – Sancaktepe – Sultanbeyli Metrosunun ilk etabını Mart 2024’te açıyoruz. Hayırlı olsun” dedi. “Sancaktepe İçin Elele” diyerek Mart 2024 seçimleri için belediye başkan aday adaylığı yolunda çalışmalarını en yüksek tempoda sürdüren Alper Yeğin, “Sancaktepe’nin makûs talihini değiştireceğiz” dedi.

Reklamı Geç