Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALPER YEĞİN’DEN SANCAKTEPE İLE İLGİLİ AKILCI PROJELER..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Maltepe’ye yapılan meydan ve alt geçit projelerini örnek gösteren Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin, “2024-2029 döneminde İBB ve Sancaktepe Belediyesi’ni kazanmamız halinde bu projenin aynısını Sancaktepe ilçemize de yapacağız” dedi..

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 11 Eylül’de faaliyete geçen Maltepe Cumhuriyet Meydanı Alt Geçidi’ni yerinde deneyimleyip, üst bölümde çalışmaları süren Maltepe Cumhuriyet Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Maltepe’ye, trafiği yerin altına alarak, daha önce var olmayan 22 bin metrekarelik bir meydan kazandıracaklarının altını çizen İmamoğlu, “2023’e yakışan bir Cumhuriyet Meydanı Alt Geçidi oldu. Buranın üzeri artık sosyal amaçlarla, çok zengin bir görünüme kavuşacak. Sanırım 2024’ten sonra, Anadolu yakasında verilen ilk üç meydan adresinden biri olacak” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nı kazanma yolunda sahada başarılı çalışmalara imza atan ve her zaman halkın arasında olan Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin de İBB tarafından Maltepe’ye yapılan alt geçidin videosunu paylaşarak, ilçenin kronik sorunlarının başında gelen Sarıgazi merkez trafiğiyle ilgili dikkat çeken bir çözüm önerisi sundu. 2024 seçimlerini işaret eden Yeğin; “Maltepe meydan ve tünel projesi ile Maltepe ilçemizde çok önemli bir sorun çözülmüş oldu. Sancaktepe ilçemizin en büyük problemi olan Sarıgazi meydan projesi de benzer bir proje ile çözüme kavuşacak. 2024-2029 döneminde İBB ve Sancaktepe Belediyesi’ni kazanmamız ile bu projenin aynısını Sancaktepe ilçemize de yapacağız” dedi.

Reklamı Geç