Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALPER YEĞİN’İN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ DOLUP TAŞIYOR..

Sancaktepe Belediye Başkan Aday

Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin’in toplumun tüm kesimlerine temas eden etkin saha çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Büyük halk buluşmalarının başladığı Alper Yeğin’in Yenidoğan’daki seçim koordinasyon merkezi vatandaşlar tarafından dolup taşıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin’in Yenidoğan’daki seçim koordinasyon merkezinde büyük halk buluşmaları başladı. Yeğin’in seçim merkezi Sancaktepeli vatandaşlarca adeta dolup taşıyor. İlçede faaliyet gösteren futbol kulüpleri ve futbol okulu yöneticileri ile sabah kahvaltısında buluşan Alper Yeğin, “Hep birlikte yaşadığımız bu şehirde Sancaktepe için elele vereceğiz. Sancaktepe için ilerleme zamanı. Sancaktepeli dostlarımıza, kulüp başkanlarımıza, yöneticilerimize, teknik hocalarımıza ve takım kaptanlarına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin’in muhtarlardan spor kulüplerine, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden esnaf ve işadamına her zaman halkın içinde olduğunu, vatandaşın talep ve sorunları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden vatandaşlar; “Mart 2024 seçimlerinde geleceğin Sancaktepe’si için elele vereceğiz ve birlikte yönetim için tercihte bulunacağız” diyor.

Sancaktepe’de faaliyet gösteren Ağrı Diyadinliler Dernek Başkanı Ali Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Erenler Cemevi Başkanı Yusuf Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri de Alper Yeğin’in seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Reklamı Geç