Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anadolu Yakası Ordulular Derneği’nde yeni süreç başladı..

Merkezi Çekmeköy Taşdelen’de faaliyet

Merkezi Çekmeköy Taşdelen’de faaliyet gösteren Anadolu Yakası Ordulular Derneği (ANA-ORDER), baştan aşağı yenilenen yüzü ve imajıyla yepyeni bir dönem başlıyor. Dernek merkezini hemşerilerin şanına yakışır bir yer haline getirdiklerini kaydeden Başkan Cemal Genç, daha aktif ve daha yoğun faaliyetler planladıkları bu yeni dönemde yük olan değil hizmet sunan bir dernekçilik hedeflediklerini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak mevcut başkan Cemal Genç ve yeni yönetimi ile ‘yola devam’ diyen Anadolu Yakası Ordulular Derneği (ANA-ORDER), ilk buluşmasını bölge yerel basın temsilcileriyle gerçekleştirdi. Aynı zamanda dernek yöneticisi de olan gazeteci meslektaşımız Murat Doğan’ın organizasyonuyla derneğin Taşdelen’deki yenilenen genel merkezinde gerçekleşen buluşmada Başkan Cemal Genç, yeni döneme ilişkin önemli ipuçları verdi. Göreve geldikleri önceki dönemde pandemiden dolayı fazla bir etkinlik gösteremediklerini ifade eden Cemal Genç, pasif süreçte kendi içinde büyük bir yenilenme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Alt katında nişanından nikahına çok amaçlı bir düğün salonundan üst katında lokal ve toplantı merkezine kadar komplike bir dernek genel merkezi oluşturduklarını anlatan Başkan Genç, asıl hizmet faaliyetlerin bundan sonra başlayacağını kaydetti. ANA-ORDER’in yük olan değil hizmet sunan bir merkez olacağına vurgu yapan Genç, öğrencilere burstan hanımlar ve gençlere kursa kadar bir çok eğitim desteği ve sosyal-kültürel faaliyetler yapmayı planladıklarını söyledi.

Yerel basın ile de yakın diyalog içerisinde olacaklarını kaydeden Başkan Genç, “Etkinlik ve çalışmalarımızı kamuoyuna duyurmanız hususunda her zaman siz yerel basınımızla istişare halinde olacağız. Bu akşam da davetimize icabet ettiğiniz için tüm yerel basın emekçilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha sık görüşeceğiz ve daha sık biraraya geleceğiz” şeklinde konuştu.

Programda daha sonra basın mensupları ve yöneticiler tek tek kendilerini tanıtarak, dilek ve temennilerini ilettiler. Aynı şekilde dernek yöneticileri de söz alarak görüş, düşünce ve fikirlerini paylaştılar.

 

Reklamı Geç