Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANNE EMİNE YALÇINKAYA VE TÜM GEÇMİŞLERİMİZİN RUHUNA..

Anadolu Sanayici ve Birleştirici

Anadolu Sanayici ve Birleştirici İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın kardeşleri Yüksel, Mehmet ve Ali Osman Yalçınkaya ile birlikte geçtiğimiz hafta rahmeti rahmana kavuşan anne Emine Yalçınkaya ruhuna okuttukları Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı her zamanki gibi aile dostları ve sevenlerinin katılımı ile doldu taştı.

Yalçınkaya Ailesi dostları geçtiğimiz hafta ebediyete intikal eden anne Emine Yalçınkaya için duada buluştu. Siyasiler, yerel yöneticiler, iş insanları, muhtarlar, STK temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda hemşerinin katılarak dua ettiği Çınar Düğün Salonu’ndaki anma programına; Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, CHP Meclis Üyesi Kamil Özkanca, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, DEVA Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Abdülkadir Kacemer gibi çok sayıda tanıdık sima iştirak etti.

Anne Emine Yalçınkaya ruhuna okunan Kur’an-ı Kerim ve sonrasında hep birlikte edilen duaların ardından konuklarına teşekkür eden Yücel Yalçınkaya, “Geçen hafta bugün rahmeti rahmana kavuşan annemiz Emine Yalçınkaya ve ahirete intikal etmiş tüm geçmişlerimiz için düzenlediğimiz Kur’an-ı Kerim tilavetimizde bizleri yalnız bırakmayan gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Yüce rabbim gerek arayarak gerek katılarak uzaktan yakından acımızı paylaşan tüm değerli dostlarımızın yokluğunu göstermesin. Zor zamanların dostları her zaman gönül dostlarıdır. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Reklamı Geç