Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞBAKAN YILDIRIM TUZLA’DA VATANDAŞIN İFTAR SOFRASINDA..

Tuzla’ın kendisi için ayrı

Tuzla’ın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Başbakan Binali Yıldırım, “Tuzla benim için siyasetin başladığı yerdir. Bizi bugünlere, bu önemli sorumluluğu almamıza vesile olan yer Tuzla’dır, Tuzla’nın güzel insanlarıdır” dedi.

sbakan tuzlada 3Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Tuzla’da bir aileyi çat-kapı ziyaret ederek iftar sofrasına konuk oldu. Başbakan Yıldırım, hafta sonu Pazar günü iftar için Tuzla Şifa Mahallesi’ne geldi. Burada mahalle halkını selamlayan Yıldırım, çocuklar ve mahallelilerle sohbet etti. Yıldırım, daha sonra gideceği evin yakınındaki mahalle bakkalından pide aldı. Daha sonra eve geçerek aileyle iftar açan Başbakan Binali Yıldırım’a eşi Semiha Yıldırım, AK Parti Milletvekili Serkan Bayram, İl Başkanı Selim Temurci ve Başkan Şadi Yazıcı eşlik etti.

sbakan tuzlada 4Başbakan Yıldırım, iftar programının ardından Tuzla Teşkilatı’nın düzenlediği programa geçerken D- 100 karayolunda asayiş uygulaması için nöbet tutan polisleri görünce konvoyu durdurdu. Başbakan Yıldırım, polislerle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi, onlara başarılar diledi. Başbakan Yıldırım, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde AK Parti Milletvekili Serkan Bayram, İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

sbakan tuzlada 2Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemekte yaptığı konuşmada Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür etti. 3 Kasım 2002 seçimleri öncesinde kendisinin ilçe başkanı, Yıldırım’ın da Tuzla’dan sorumlu Kurucular Kurulu üyesi olduğunu hatırlatan Başkan Yazıcı, “Sayın Başbakanım, uzun yıllardır bu partinin çatısı altında sizlerle beraber olmaktan onur ve gurur duyduğumu ifade ediyorum. Ne kadar güzel hizmet varsa hep birlikte yaptık ama şunu belirtmeden kürsüyü terk etmeyeceğim. Bugün bizleri onurlandıran Sayın Başbakanımız, Genel Başkanımıza 3 Kasım öncesinde de Tuzla’mızı kendilerine emanet etmiştik. Sayın Başbakanımız o zamanlar kurucular kurulu üyesiydi. Bize çok büyük emekleri vardır. Tuzla’da ne yapıldıysa bize her zaman destekleri olmuştur. Tuzla halkı adına yürekten teşekkür ediyorum. Bu kutlu yürüyüşte sizlerle beraber olmaktan onur ve gurur duyuyorum” dedi.

sbakan tuzlada 1Başbakan Binali Yıldırım yemekte yaptığı konuşmada “Bizim dostluğumuz iyidir ama bizim düşmanlığımızdan da bize düşmanlık yapanlar da bir sefer değil, beş sefer düşünmeleri lazım. Çanakkale’yi mi dersin, Kurtuluş Savaşı’nı mı dersin, Sakarya Meydan Muharebesi’ni mi dersin, Sarıkamış’ı mı dersin, Kutül Amare’yi mi dersin. Hep destanlar yaza yaza geldik. Hesabı yanlış yapanlar, bunun bedelini mutlaka ödeyeceklerdir. Bu milleti bölmeye hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmeyecek çünkü biz, kadim medeniyetin mensuplarıyız. Onun için artık terör belasını gündemimizden çıkarınca süratle doğuyla batıyı, kuzeyle güneyi birbiriyle buluşturacağız. Ayrışmayı, kutuplaşmayı ortadan kaldıracağız. Gelecek için daha güzel günler için hep birlikte çalışacağız” dedi. 

AK Parti Tuzla Teşkilatı’nın ilçe başkanını ve bütün teşkilat mensuplarını tebrik eden Yıldırım, “AK Parti’nin ne kadar büyük bir aile olduğunu bu iftar sofrasında bir kez daha gösterdiler. Vefa önemli bir şey. Vefa borcu, kredi kartıyla ödenmez. Vefa borcu, bir ömür boyu devam eder. Vefa demek, Gezi olayları’nda, 17-25 Aralık’ta Türkiye sevdalısı Tayyip Erdoğan’a kurulan komploya, tezgaha milyonlarla karşı koymak, ona sahip çıkmaktır. Vefa demek, geçmişinin gücünü geleceğe taşımak demektir” ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’ni yapmak için çok çaba sarf ettiğini dile getiren Başbakan Yıldırım, “Ankara’ya gitti geldi, gitti geldi, başımın etini yedi. Ama güzel bir şey oldu değil mi? Tuzla’nın değerine değer kattı. Hızlı tren de buradan geçiyor. Gebze’den geçeceksiniz, Bursa’ya gideceksiniz yarım saatte. Yarım saatte vapura binemiyordunuz, kuyrukta bekliyordunuz. Prensibimiz ne? Ulaşımda 14 yıl boyunca az vakit, az nakit, az yakıt. Bu esasa göre yollar yaptık. Şimdi yollarda daha az yakıt harcanıyor, daha az masraf yapılıyor ve daha çabuk gidiliyor. Bölünmüş yollar hayat kurtarıyor” diye konuştu.

Reklamı Geç