Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ÖZEL: “AŞURE, FARKLILIKLARI BİRARAYA GETİREN EŞSİZ BİR LEZZETTİR..”

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, Aşure bereketini paylaşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği Sarıgazi merkezdeki programda katılımcıları selamlayan TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel, “Farklılıkları biraraya getirerek eşsiz bir lezzet oluşturan Aşure lokmamızı hep birlikte paylaşmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, Aşure lokmasında büyük bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Sarıgazi merkezdeki programa; CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın ile dernek yöneticileri ve hemşerilerin yanı sıra bölge halkının yoğun ilgisi ve katılımı vardı. 5 bin adet Aşure’nin ikram edildiği programda katılımcıları selamlayan TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel, “Farklılıkları biraraya getirerek eşsiz bir lezzeti ortaya çıkaran Aşure, hepimize ders almamız gereken bir çok mesajlar veriyor” dedi.

TOKDEF Başkanı İlhami Özel; “Birliğe, dirliğe, beraberliğe, kardeşliğe, dayanışmaya, bolluğa, berekete dair Aşure’nin verdiği mesajlarla bugün bu bereketi paylaşıyoruz. Programa katılım sağlayan, destek veren ve hizmet eden her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor Aşure lokmamızın Hak katında kabul görmesini diliyorum” şeklinde konuştu. Programda daha sonra Başkan İlhami Özel ve federasyon yöneticileri tarafından vatandaşlara Aşure ikram edildi.

Reklamı Geç