Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ŞEYMA DÖĞÜCÜ BASINA TEŞEKKÜR ETTİ..

Geçtiğimiz hafta Londra’da katıldığı

Geçtiğimiz hafta Londra’da katıldığı Belediyeler Birliği toplantısında terör örgütü bir grubun saldırısına maruz kalan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, çirkin saldırıyı gündeme taşıyan yerel ve ulusal basın mensupları ile yemekte bir araya gelerek teşekkür etti. “Ülkemizin ve milletimizin onuruna ve haysiyetine yapılacak her türlü saldırının karşısında birlikte dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Döğücü, “Gerçekleri halkımıza anlatıp kamuoyu desteğinin kısa zamanda gerçekleşmesini sağlayan siz basın mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. Döğücü, Sancaktepe’de yapılacak Şehir Hastanesi ihalesinin de iddia edildiği gibi iptal edilmediğini 19 Kasım günü ihalenin gerçekleşeceğini kaydetti.

Bölgede görev yapan yerel ve ulusal çok sayıda basın mensubunun katıldığı programda konuşan Başkan Şeyma Döğücü, gazetecilerin zor şartlar altında özverili bir şekilde çalıştığını bunun da halkın haber alma özgürlüğünü yaşayabilmesi için yapıldığını söyledi. Gazetecilerin toplumun nabzını tutan kişiler olduğunu belirten Başkan Döğücü; “Malumunuz geçtiğimiz hafta Londra’da şahsıma karşı gerçekleşen çirkin saldırıda kamuoyunu doğru bilgilendirme adına göstermiş olduğunuz hassasiyetten ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda özellikle son dönemde Sancaktepe Şehir Hastanesi ihalesinin iptal edildiği yönündeki söylentilere cevap veren Başkan Döğücü; “Sancaktepe’nin emlak değerinden, kent kültürüne, istihdamından kalkınmasına kadar değer katacak 4.200 yataklı Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi ile ilgili siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın huzurunda altını çizerek söylüyorum. Sağlık bakanımız ile yaptığımız görüşme sonucu ihalenin 19 Kasım 2019 tarihinde yapılacağını huzurlarınızda beyan etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Görev süresi boyunca ilçede yapılan faaliyetler ve Sancaktepe Metrosu ile ilgili son durum hakkında da bilgi veren Başkan Döğücü, “Çekmeköy Madenler’e kadar gelen metronun Sancaktepe üzerinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na kadar ulaşması projesi ile ilgili olarak biliyorsunuz ilçemizde bazı altyapı çalışmaları başlamıştı. Metro ile ilgili çalışmaların ne zaman tamamlanacağı konusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bilgi amaçlı sorumuzu sorup konunun takipçisi olacağız” dedi.

Reklamı Geç