Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BİRİLERİNİN KRAL ÇIPLAK DEMESİ GEREKİYOR..”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın 6. Olağan kongresi tamamlandı. Değişimden yana tercih kullanan ilçe örgütünün yeni ilçe başkanı Melda Tanişman tutan seçildi. Gün boyu yoğun tartışmaların yaşandığı Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’ndeki kongrede bazı anlar vardı ki kongrenin seyrini derinden etkiledi. Çekmeköy Belediyesi CHP Meclis Üyesi Av. Özgür Kip’in konuşması da kongrenin kaderini etkileyen anlardan oldu.

Değişim, dönüşüm ve yenileşmenin önemine işaret eden CHP’li Meclis Üyesi Özgür Kip’in konuşması, vurucu ve etkileyici oldu. “Birilerinin kral çıplak demesi gerekiyor. Bu parti yüz yıllık bir parti. Bugüne kadar değişim, dönüşüm yaşamayı bilmeseydi bugün bu noktada olunmazdı. Tarihsel süreç ve olgulara ayak uyduramaz iseniz tarihin çöplüğüne atılırsınız ve bir daha da geri döndürülemezsiniz diğer partilerde olduğu gibi” şeklinde konuşan Özgür Kip, divan başkanı genel başkan yardımcısı Eren Erdem’e yönelik eleştirilerde bulundu.

Divan Başkanı Eren Erdem’e yönelik, “Sizin varlığınız adil değil, benim açımdan meşru değil. Sizin isminiz kullanılarak bu ilçede belediye başkan adaylığı garanti olduğu söylenen kişilerin varlığı kulağınıza kadar geliyordur” diyen Özgür Kip, şunları söyledi:

Meclis Üyesi Özgür Kip, Eren Erdem’e yönelik; “Siz bu örgütten onay almış bir kişi değilsiniz. Siz kurultaya giderken atanmış bir MYK üyesisiniz. Sizin varlığınız adil değil, meşru değil” dedi.

Reklamı Geç