Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇALIŞALIM Kİ DEPREMZEDELERE DAHA FAZLA FAYDAMIZ OLABİLSİN..”

Çekmeköy’de kapalı pazar alanında

Çekmeköy’de kapalı pazar alanında süren deprem yardım organizasyonunun belediyeye ait daha komplike kültür merkezleri ve uygun mekanlarda da devam edebileceğini öne süren Ulus Pazarı esnafı, “Elbette bu büyük acı hepimizin ortak derdi ve bütün yaralar sarılıncaya kadar tüm imkanlarımızla seferber olmaya devam edeceğiz. Ne fedakarlık gerekiyorsa elbette yapacağız lakin biz de artık işimize, aşımıza ve ekmeğimize kavuşalım ki vatanımıza, milletimize ve ailemize daha fazla hayrımız dokunsun” diyor.

Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık merkezli, 10 ilimizde büyük yıkım, hasar ve can kaybına yol açan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından bütün millet halinde büyük bir dayanışma örneği sergileyerek başlattığımız seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Yardım ve desteklerin ana merkezlerinden İstanbul da 39 ilçedeki yerel yönetimleri, STK’ları ve milyonlarca insanı ile depremin ilk gününden itibaren teyakkuz halinde. Çekmeköy’de ilk günlerde belediye kültür merkezlerinde toplanarak koordine edilen yardımlar dolup taşınca daha büyük bir mekan olan kapalı pazar alanına taşınma ihtiyacı doğdu. 2 haftayı aşkın süredir ÇEKPA olarak bilinen kapalı Pazar alanında yardım organizasyonu hız kesmeden devam ediyor.

Bu arada kapalı pazar alanında Cumartesi günleri kurularak hizmet veren Ulus Pazarı esnafı da tezgah açamadıkları iki haftanın ardından artık işlerine ve güçlerine yeniden kavuşmak istiyor. Havaların da iyi gittiğini, yardım organizasyonunun artık gerek belediyenin komplike kültür merkezleri gerekse diğer bir çok yerde yapılabileceğini öne süren Ulus Pazarı esnafı, “Elbette bu büyük acı hepimizin. İlk günden itibaren her yurttaş gibi elimizden gelen her imkanı seferber ettik, bundan sonra da bu yaralar sarılıncaya kadar seferber etmeye devam edeceğiz. Kapalı Pazar alanında süren yardım organizasyonu hepimiz için çok büyük anlam taşıyor ve çok önemli. Lakin bizler de ticaretimizi yapabilir isek vatana, millete ve ailemize daha fazla hayrımız dokunabilir. Biz de artık ekmeğimize, aşımıza, işimize kavuşalım ki, çalışıp kazanalım ve depremzede kardeşlerimize daha fazla yardımcı olabilelim” diyor.

Reklamı Geç