Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CAN’IN USTALIK DÖNEMİNE TEBRİK VE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

30 Mart yerel seçimlerinde

canziy130 Mart yerel seçimlerinde üçüncü kez kazanarak Ümraniye tarihinde bir rekora imza atan Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret eden YEREL GAZETE, yeni dönemin hayırlı olması dileklerini iletti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret ederek üçüncü kez kazanmış olduğu seçilme başarısını tebrik eden ve ‘Ustalık’ döneminin hayırlı olması yönündeki dileklerini ileten YEREL GAZETE İmtiyaz Sahibi Kenan Baylan, bir süre görüş alış verişinde bulundu. 30 Mart seçim başarısının yeni dönemde Ümraniye halkına misliyle hizmet ve yatırım olarak geri döneceğini yineleyen Başkan Can, ‘Ustalık Dönemi’nin çok büyük eserlerle taçlandırılacağının işaretini verdi.

canziy2Ziyarette gazetemizi takip ettiğini de ifade eden Başkan Can, bölgede görev yapan yerel basın sektörünün çok daha ileri seviyelere gelmesinden yana olduğunu kaydetti. Can, yerel yönetimler ve yerel medya gibi kurumların birbirine yakın alanlar olduğunu ifade etti. 20 yılı aşkın süredir yerel basın sektörünün içerisinde görev yapan bir gazeteci olarak; yerel medyanın daha iyi noktalara gelmesi için mücadele sergilediklerini kaydeden Kenan Baylan da, gerek yerel basın camiasında, gerekse kamuoyunda; ilkeli hedef ve amaçlarla duruşunu bozmayan Yerel Gazete’nin istikrarlı ve kararlı tavrını sonuna kadar sürdüreceğini ifade etti.

Reklamı Geç