Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY BU YIL DA POLİSİNE SAHİP ÇIKTI…

  Çekmeköy’ün siyaset ve

 




Çekmeköy’ün siyaset ve işdünyası, ‘Polise Destek Gecesi’nde buluştu. Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle bu yıl buruk geçen gecede, yine ilçenin önde gelen isimleri polise destek için adeta yarıştı.

polis gecesi0Çekmeköy’de her yıl düzenlenen ‘Polise Destek Gecesi’ bu sene Soma’da yaşanan maden faciasının gölgesinde yapıldı. Üzücü olaydan dolayı sade bir programla gerçekleşen gecede biraraya gelen ilçenin siyaset ve iş dünyası, polise destek çıktı. İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş ile Polis Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneği Başkanı Osman Köse’nin ev sahipliğindeki geceye; Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Epli, Latif Coşar ve Fatih Sırmacı, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt ve ilçe yöneticileri ile Hüseyin Sipahi, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, ÇEKMÜDER Başkanı Nihat Atam, belediye meclis üyeleri, işadamları Hasan Balcı, Neşat Zeytin, Abdullah Gelgeç, Bilent Dündar, Hasan Keleş, Turgut Toplusoy ve daha birçok tanıdık sima katıldı.

polisgece1Gecede konuklara bir selamlama konuşması yapan İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Çekmeköy gibi nezih ve kaliteli bir ilçede görev yapmanın onurunu yaşadığını kaydetti. İlçede polis-halk dayanışmasını en üst seviyeye çıkarmak için gayret gösterdiklerini kaydeden Müdür Yavaş, Çekmeköy’ün polisine her zaman sahip çıktığının altını çizdi ve bu durumun memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Polis Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneği Başkanı Osman Köse de yaptığı konuşmada, emniyetin araç ve gereç noktasında zaman zaman sıkıntılar yaşadığını ifade ederek işadamlarından destek istedi. “Araçlarımız 400 bin kilometreye dayandı” diyen Köse, emniyete yeni araçlar alınması noktasında işadamlarından katkı beklediklerini söyledi.

polisgece2Polise destek çıkan işadamlarına teşekkür plaketlerinin verildiği gecede Turgut Toplusoy ve Hakkı Çelik ile diğer bazı işadamları çeşitli miktarlarda bağışta bulunurken finali ise Hüseyin Sipahi yaptı. Plaket töreninin sonunda kürsüye davet edilen Hüseyin Sipahi, emniyete bir araç bağışlama sözü veren Müteahhit İşadamı Hakkı Çelik’in plaketini bir işadamına verdirerek kendisi de emniyete 4 adet araç bağış sözü verdi.

Sahneden Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar’a da takılan Hüseyin Sipahi, “Hakkı Çelik 1 araç bağışladı ben de 4 araç daha buna ekleyip toplam 5 araca çıkardım. Gerisini de belediye olarak siz tamamlama sözü verin” dedi. Başkan Yardımcısı Latif Coşar’ın, “Biz belediye olarak zaten her zaman emniyetimizin yanındayız ve destekçisiyiz” demesi üzerine Sipahi, bağış araç sayısını 1 adet daha artırdı ve “Gerisini de siz tamamlayın artık” diyerek protokol masasına yönelip bir süre Kaymakam Hüsnü Kansız ve Latif Coşar ile diğer konuklarla sohbet ettikten sonra salondan ayrıldı.  Soma maden faciası nedeniyle eğlence programının yapılmadığı gece yemek davetinin ardından son buldu.

Reklamı Geç