Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY HÜKÜMET KONAĞI HİZMETE BAŞLADI..

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’i

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’i yeni makamında ziyaret eden İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri, hizmet vermeye başlayan hükümet konağının hayırlı olmasını dilediler.

Çekmeköy Hükümet Konağı vatandaşa hizmet vermeye başladı. Kaymakam Resul Çelik’i yeni makamında ziyaret eden İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri, hükümet konağının hayırlı olmasını dilediler. Ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür eden Kaymakam Çelik, “Burası 15.800 metrekare kapalı alana sahip. 650 personel hizmet veriyor.  En üst katta yemekhane, konferans ve fuaye salonu bulunuyor. Devlet adına kamu hizmeti veren tüm kurumlar bu çatı altında olacak. Sadece Halk Eğitim ve Gençlik Hizmetleri Spor müdürlüğü hariç” dedi.

Kaymakam Resul Çelik, “Hızlı ve güler yüzlü bir kamu hizmeti veriyoruz. Bu hizmeti verirken de devletimize en az maliyetli olmasına dikkat ediyoruz. Bugüne kadar tüm kamu hizmetleri ayrı ayrı noktalarda veriliyordu v bu durum da haliyle ulaşım masrafı yaratıyordu. Şimdi tüm bunların önüne geçildi. Belediyemiz tarafından yapımı devam eden ve kısa sürede bitecek otopark yapımı da bitince bu alan tam bir kent meydanı olacak. Bina depreme dayanıklı, özel tasarımlı, elektrik ve elektronik ağırlıklı, akıllı bina dediğimiz türden. Örneğin doğalgaz hattı yok iklimlendirme sistemiyle çalışan bir bina” şeklinde konuştu.

Yeni hükümet konağının Çekmeköy halkına hayırlı olmasını dileyen İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir, “Son derece modern ve çağdaş bir hizmet merkezi olmuş. Uzun zamandır önemli bir ihtiyaçtı. Çekmeköy’e yakışan bir bina olmuş” dedi. İşitme engelliler spor kulübü olarak sosyal ve sportif faaliyetlerinin aralıksız sürdüğünü kaydeden Aydemir, “Başta işitme engelli gençlerimizin ailelerinin sosyalleşmesi olmak üzere kurs ve eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızda siz yöneticilerimizin yanımızda olması ve destek vermesi de bizleri motive ediyor. İlginize ve desteklerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklamı Geç