Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY KİRAZLIDERE MAHALLESİ’NDE BAMBAŞKA BİR EĞLENCE..

Çekmeköy Kirazlıdere Muhtarı Orkun

Çekmeköy Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya’nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle düzenlediği eğlence programı engelli bireyler ve ailelerinde unutulmaz anılar bıraktı. Muhtar Orkun Karakaya, kendisine destek veren komşu Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman ve Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik ile birlikte sahnede saatlerce engelli çocuklar, gençler ve aileleri ile dans edip keyifli anlar yaşattı.  

Bu yıl hafta sonuna denk gelen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bölgemizde de engelli bireylere yönelik farklı kutlama programları düzenleniyor. En sıcak, en samimi, en içten ve en keyifli kutlama programı ise Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi’nde yapıldı. Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya tarafından düzenlenen organizasyonla bölgede ikamet eden engelli bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.

Komşu mahalleler Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman, Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik, Nişantepe Muhtarı Yakup Baydar ve Çatalmeşe Muhtarı Ömer Lütfü Gürsoy’un da katılımları ile destek verdiği eğlencede ailelere çeşitli ikramlar da yapıldı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, ilçe yöneticileri, işadamları ve çeşitli STK temsilcilerinin de katıldığı programda bölgenin sevilen 3 muhtarı Orkun Karakaya, Serdar Karaman ve Engin Çelik, çocuklar, gençler ve aileleri ile pistte güle, oynaya saatlerce dans edip, keyifli anlar yaşattı. Canlı müzik eşliğinde DJ performans ve sevilen oyun havalarıyla coşan engelli çocuklar ve gençlerin keyifli anları aileleri tarafından mutluluk gözyaşlarına dönüştü.

Büyük aile fotoğrafının verildiği program sonunda katılımcı tüm konuklara ve kendisine destek veren muhtar arkadaşlarına teşekkür eden programın ev sahibi Muhtar Orkun Karakaya, “Sizler mahallemizin ve toplumun en değerli varlıklarısınız. Hepiniz birer çiçeksiniz. Bugüne kadar yapmış olduğum muhtarlık görevim boyunca benim de en mutlu olduğum ve en keyif aldığım günlerden birini bana yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Muhtar Karakaya, “Bizler bu toplumda hep birlikte yaşayan kocaman bir aileyiz ve bu aile içerisinde birbirimize sonuna kadar yardımcı olacağız, her konuda destek vereceğiz. Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin her türlü istek, talep ve ihtiyaçları bizler için her zaman baş göz üstüne. Bu destek ve yardımları yaparken mahallemize sahip çıkan işadamlarımıza ve dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İyi ki sizler varsınız ve iyi ki bizler hep biraradayız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç