Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekmeköy Sevenler Platformu Kurucu Başkanı Hakkı Çelik gazetemize konuştu..

Kurulduğu günden itibaren gerçekleştirdiği

Kurulduğu günden itibaren gerçekleştirdiği başarılı sosyal çalışmalarla sürekli gündeme gelen ve ses getiren Çekmeköy Sevenler Platformu, 31 Mart’a sayılı gün kala açıkladığı Çekmeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı yeni dönem adayı Ahmet Poyraz’a destek kararı ile de kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Platformun faaliyet gösterdiği Kurucu Başkan Hakkı Çelik’in aile binasına Cumhur İttifakı’na destek afişleri asıldı. İlçe kamuoyunun merak ettiği kararın tüm ayrıntılarını Platformun Kurucu Başkanı Hakkı Çelik, www.yerelgazete.com.tr ye nedenleriyle tek tek açıkladı.

 “Çekmeköy Sevenler Platformu’nu kuruluş aşamasında ve sonraki tüm süreçlerde, ‘Ahmet Poyraz olmaz ise’ diyorduk her zaman ve gelinen süreçte bu ilçenin kurucu belediye başkanı sayın Poyraz yeniden aday gösterildi. Bizler de verdiğimiz sözümüzün arkasında durduk” diyerek sözlerine başlayan Hakkı Çelik, şöyle konuştu: “Çekmeköy Sevenler Platformu’nun temel ilkeleri 10. maddesinde yer alan “Bu çatı altında siyaset olmaz ama Çekmeköy’ün menfaati için siyasete yakınız sözümüz ve sesimiz tek olmak şartıyla olabilir” ibaresine dayanarak bir karar verdik.

Bu kararı verirken de platformumuzun farklı siyasi görüşlerden oluşan 68 kişilik yönetim kurulu ve 210 kişilik mahalle temsilcileri olarak bir oylama yaptık. Oylama sonucu ortak olarak mevcut belediye başkanı ve Cumhur İttifakı yeni dönem adayı sayın Ahmet Poyraz’a destek kararı oybirliği ile çıktı. Bu ortak karara istinaden aile binamızın dış cephesine Cumhur İttifakı afişini asarak destek kararımızı kamuoyuna ilan ettik.

Bizim sayın Ahmet Poyraz’la hiçbir zaman hiçbir şekilde sorunumuz olmadı ve olamaz da.. Sayın Poyraz’ın Çekmeköy’e çok hizmetleri olduğunu herkesler gibi bizler de görüyoruz, biliyoruz. Sonuçta bu bir genel seçim değil. Yerel seçimlerde kişilere bakılır. Genel seçimde elbette böyle bir karara kapalıyız. Çekmeköy Sevenler Platformu artık çok güçlü bir vakıf. Dışarıdaki bazı söylemler üzücü ve hoş değil. Ancak şurası iyi bilinmelidir ki; yerel seçim süreci bittikten sonra bizim siyasete ne kadar uzak olduğumuzu herkes görecek.

Sayın Ahmet Poyraz seçildikten sonra Çekmeköy’e zararı olabilecek her işinin karşısında da yine biz duracağız. Amacımız Çekmeköy’ün menfaati ve kamunun çıkarlarını korumak. Kamu yararına olacak her işte varız. Sayın Ahmet Poyraz’ın da Çekmeköy’ün menfaatlerini koruduğunu görüyoruz ve bazı ufak eksikleri olsa bile bunların düzelecek şeyler olduğunu biliyoruz. Sayın Poyraz Çekmeköy Platformu’nu ziyaretinde bu yapıyı kent konseyi ile birleştirerek ilçeye daha büyük hizmetler yapılabileceğini açık ve net bir şekilde beyan etmişti. Bizler de kendisinin bu samimi beyanlarına inandık. Sayın Poyraz 31 Mart’ta kazansa da kaybetse de bizim için değerlidir.

Çekmeköy Sevenler Platformu olarak her canlıya, çevreye ve doğaya dokunmaya ve sahip çıkmaya devam edeceğiz. Aramızda her siyasi görüş ve düşünceden arkadaşlarımız var. Saf ve temiz duygularla kurulan bu platformun dostu da çok düşmanı da… Ama bizim ortak dilimiz sadece ve sadece sevgi.. Sevginin olmadığı yerde yaşam olmaz.

Her ne kadar doğum yerim Sinop olsa da bizler Çekmeköylüyüz.. Eksiğiyle fazlasıyla burası bizim yaşam alanımız. Analarımızın, babalarımızın, kardeşlerimizin mezarlıkları burada.. Daha güzel bir Çekmeköy’ü hep birlikte elbirliği ile oluşturabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerimizi kamuoyuna aktarma fırsatı tanıdığı için www.yerelgazete.com.tr ye teşekkür ederim.”

 

Reklamı Geç