Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’E SOSYAL TESİS 7 TEPE RESTAURANT..

 Çekmeköy Belediyesi, hizmete açtığı

 Çekmeköy Belediyesi, hizmete açtığı sosyal tesisiyle ilçede bir yeniliğe imza attı. 7 Tepe Restoran; Modern Çekmeköy vizyonunu taşıyan mimari yapısı, geleneksel detayları ile gelenekten geleceğe uzanan bir süreci yansıtıyor. Nezih ortamı, geleneksel damak zevklerine hitap eden lezzetli menüsü, kaliteli ve hızlı servisiyle hizmet verecek olan 7 Tepe Restoran’da güvenli gıda konusunda alanında öncü olacak.

cekmekoy sosyal tesisleri 2Çekmeköy Belediyesi Sosyal Tesisleri 7 Tepe Restoran’ın açılış törenine Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İlçe Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı.

cekmekoy sosyal tesisleri 1Folklor gösterileri ve müzik dinletileri ile başlayan programda açılış konuşması yapan Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, sosyal tesiste 500 kişilik büyük salon, diğer nikahlar için küçük salon, yemekli düğünler için açık salon, sosyal tesis, gelin odaları, otopark, başvuru ve arşivleme için personel odaları ve dükkanlar olduğunu söyledi.

cekmekoy sosyal tesisleri 4Göreve geldiği günden itibaren Çekmeköy’ü bir marka haline getirmek için çalışan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir ortamlarda yemek yiyerek, güzel vakit geçirmelerinin hedeflendiği tesiste, dekorasyondan, sunuma; lezzetten, gıda güvenliğine kadar her ayrıntı itinayla projelendirildi. Çekmeköy Belediyesi güvencesi ile hizmet verecek sosyal tesisimizde, Çekmeköylü olmanın ayrıcalığının yaşanabilmesi için çalışmalarımızı; hizmet aşkı, samimiyet, hassasiyet ve aile sıcaklığı ile gerçekleştirdik. Geleneksel tatları da içinde bulunduran çok zengin menüsüyle vazgeçemeyeceğiniz bir mekan olacağına inandığımız sosyal tesisimizin Çekmeköy’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

cekmekoy sosyal tesisleri 3

Reklamı Geç