Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER SAHA ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI..

Kaymakamdan emniyet müdürü ve

cekkay6Kaymakamdan emniyet müdürü ve tapu müdürüne Çekmeköy’ün mülki idare amirlerini ziyaret eden Nihat Atam başkanlığındaki ÇEKMÜDER, hareketli bir dönemin işaretini verdi.

Geçtiğimiz haftalarda genel kurul toplantısını yaparak başkan Nihat Atam ve yönetimiyle yeni bir dönemin başlangıcını yapan Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. Önceki gün ilçenin mülki idare amirlerini ziyaret eden ÇEKMÜDER Başkanı Nihat Atam ve yönetimi, önce Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız’ı ardından Tapu Sicil Müdürü İrfan Aydın’ı ve sonrasında ise İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerde kongreye katılımlarından dolayı teşekkürlerini ileten ÇEKMÜDER Başkanı Nihat Atam, Çekmeköy’e yapılacak hizmet ve yatırımlarda üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduklarının mesajlarını verdi.

cekkay2Ziyaretlere Başkan Nihat Atam’ın yanı sıra; Sabri Balaman, Salih Boleli, Ali Polat, Fahrettin Kacamer, Serdar Karaman ve Aziz Başaroğlu gibi isimler katıldı. Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız’ı ziyaretin ana gündem konusu ise Çekmeköy’e yapılması planlanan ancak arsası ve projesi hazır olduğu halde bütçe ayrılmamasından dolayı yıllardır bir türlü başlanılamayan Hükümet Konağı oldu. Daha önceleri de bir çok işadamı toplantısında konuyu gündeme getiren Kaymakam Kansız, “Sizin gibi müteahhitlerimiz de bu işin bir tarafından tutarsa ve Çekmeköy kamuoyu, belediyesi ve bizler hep birlikte elele verip Hükümet Konağı’nı başlatırsak arkası gelir ve ilçemiz Hükümet Konağı’na kavuşur” şeklinde konuştu.

cekkay5Çekmeköylü müteahhitler de konuya sıcak baktılar ve, durumu aralarında istişare ederek Kaymakam Kansız’a bildireceklerini ifade ettiler. Sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyaretin ardından toplu fotoğraflar çekildi ve Çekmeköy’ün demografik yapısını anlatan bir kitabı Kaymakam Kansız, Başkan Atam’a hediye etti. ÇEKMÜDER heyetinin bir sonraki durağı Tapu Sicil Müdürü İrfan Aydın oldu. Ziyaretçiler müteahhit olunca elbette kendi iş alanları, tapu işlemleri gündem konusuydu.

cekkay12Tapu binasının daha iyi şartlarda hizmet vermesi gerektiği üzerinde durulan sohbet sonunda yine toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Ziyaretlerin son durağı ise Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Müdür Mahir Yavaş’ı da makamında ziyaret eden ÇEKMÜDER yönetimi, bir süre görüş alış verişinde bulundu.  YEREL GAZETE ÖZEL HABER

cekkay13cekkay11cekkay10cekkay9cekkay8cekkay4

Reklamı Geç