Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER’DEN ÇEKMEKÖY’E MÜJDELİ HABER..

İlk icraat olarak Çekmeköy’e

İlk icraat olarak Çekmeköy’e ilçe emniyet müdürlüğü binası yapacaklarını müjdeleyen Başkan Nihat Atam, “ÇEKMÜDER bir patronlar kulübü değil, hizmet grubudur” dedi.

cekmudyerbas1Başkan Nihat Atam ile yepyeni bir dönemin hareketini yaşayan Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER yönetimi, yerel basınla bir araya geldi. Tanışma amaçlı buluşmada kısa zamanda yaptıkları çalışmaları değerlendiren Başkan Atam, “ÇEKMÜDER bir patronlar kulübü değil, hizmet gönüllülerinden oluşan işadamı grubudur” dedi ve ekledi; “350 milyar TL bütçe ile devraldığımız ÇEKMÜDER ailesinin ilk müjdeli haberini vererek; Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü binamızı yaptıracağımızı tüm halkımıza siz basın mensuplarımız aracılığı ile duyuruyorum.”

cekmudyerbas312 TEMMUZ’DA 5 BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ VERİLECEK…

Yoğun katılımlı geçen Süslübahçe Kafe’deki ÇEKMÜDER’in yerel basın toplantısına dernek yöneticileri; Sabri Balaman, Yüksel Evsen, Salih ve Erdoğan Boleli, Mehmet Yeşilyurt, Yaşar Kıldan, Selçuk Bayram, Hasan Keleş, Ekrem Karagöl, Yusuf Toplusoy, Aziz Başaroğlu, Ercan Yüz ve Bahri Olgun gibi isimler katıldı. Başkan Nihat Atam ve yöneticilerin yerel basın buluşmasında yaklaşmakta olan Ramazan ayı planları da gündeme getirildi. 12 Temmuz akşamı 5 bin kişinin katılmasını bekledikleri büyük bir iftar daveti vereceklerini kaydeden Başkan Atam, “Halkımızla aynı sofrada, aynı ekmeği paylaşmanın hazzını bir kez daha yaşamayı hedefliyoruz” dedi.

cekmudyerbas4“BURADAN KAZANDIĞIMIZI BURAYA YATIRACAĞIZ”

Çekmeköy’de kazandıklarını yine Çekmeköy’e hizmet olarak yatırmayı her zaman savunduklarını kaydeden Atam, “Biz Çekmeköylü müteahhitler olarak; burada kazandığımızı yine buranın halkıyla birlikte hizmet ve yatırım olarak değerlendirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Her zaman bölgenin STK’ları, muhtarları ve mülki idare amirleri ile yakın diyalog içinde olduklarını da sözlerine ekleyen Nihat Atam, inanmanın başarının yarısı olduğunu da ifade ederek; “Biz bu ekiple yapacaklarımıza inanıyoruz. Onun için de başarılı olacağımıza hiç kuşkumuz yok” dedi. ÇEKMÜDER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek de şehir dışında olmasından dolayı katılamadığı toplantıya telefonla bağlanarak katılımcıları selamladı.

cekmudyerbas23

Reklamı Geç