Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER’İN YENİ BAŞKANI NİHAT ATAM

Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER,

cekmüdk11Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER, gerçekleştirdiği coşkulu kongreyle yeni başkan Nihat Atam ve yönetimine hizmet bayrağını devretti. Birlik mesajlarının verildiği kongrede konuklara ve üyelere teşekkür eden Başkan Nihat Atam, “ÇEKMÜDER’i çok daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

cekmüdk20Kısa adı ÇEKMÜDER olan Çekmeköy Müteahhitler Derneği, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirerek yeni başkan ve yönetimini belirledi. Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde yapılan coşkulu kongreye katılım yoğun oldu. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, İSMÜDER Başkanı Mehmet Cansızoğlu, SGM Ümraniye Bölge Müdürü Coşkun Bilgin, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda işadamı katıldı.

cekmüdk6Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını ise Fahrettin Kacamer yaptı. Kongrede sırayısya; geçmiş yönetim faaliyet ve denetim kurulu raporları okunarak oylandı. Eski Başkan Salih Boleli, yaptığı teşekkür konuşmasında; görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu kendisinin de yaklaşık bir yıl boyunca bu yarışı sürdürüp şimdi yeni sahibine teslim edeceğini kaydetti. Yeni başkan ve yönetimine başarılar dileyen Boleli, “ÇEKMÜDER daha güzel günlere yürüyecek” şeklinde konuştu.

cekmüdk7Kongrede ayrıca yeni yönetime derneğe mülk alınması yetkisi de verilerek, şu anki yerin tapu işlemlerinin yapılması hususunda yetki verildi. Daha sonra yeni dönem tahmini bütçe üyelerin oyuna sunuldu. Tüm maddelerin oybirliği ile kabul edildiği kongrede tek liste çıktığı için yeni yönetim seçimi de açık oylama usülü ile gerçekleştirildi. Kongrede tek liste olarak tüm oyları alan Nihat Atam’ın listesi ÇEKMÜDER’in hizmet bayrağını devraldı. Kurucu Başkan Hakkı Çelik ile sonraki yıllarda görev yapan Yahya Çağatay ile Salih Boleli’ye birer şükran plaketi verildi.

cekmüdk2Kongre sonunda konuklara ve üyelere bir teşekkür konuşması yapan yeni başkan Nihat Atam, ÇEKMÜDER’e yeni bir vizyon kazandırarak, sektördeki güven duygularını en üst seviyeye ulaştıracaklarının mesajını verdi. Bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür eden Atam, “Bu bir görev ve hizmet yarışıdır. Şahsıma gösterilen bu teveccüh ve güven duygusu ile emaneti en iyi şekilde taşıyacağımıza hiç kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

cekmüdk1Daha sonra Kaymakam Hüsnü Kansız ve İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli ve önceki başkanlara teşekkür plaketleri törenle takdim edildi. Programın sonunda ise toplu fotoğraf çekimi vardı. ÇEKMÜDER’in yeni başkanı Nihat Atam’ın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Öztürk Balcı, Salih Boleli, Yaşar Kıldan, Yüksel Evsen, Aziz Başaroğlu, Ali Polat, Fahrettin Kacamer, Ahmet Emin Kakşi, Ekrem Karaçöl, Sabri Balaman, İlhami Can ve Ercan Düz.

Reklamı Geç