Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKORDER KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI..

Dernekçilikte her zaman çalışmaları

Dernekçilikte her zaman çalışmaları ile kendinden söz ettiren Çekmeköy Ordulular Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü dernek merkezlerinde Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve eşinin de katıldığı bir programla kutladı.

cekorder3Çekmeköy Ordular dernek başkanı Sedat Erdem “Kadınlar günü bir gün değil her gün özeldir” diyerek programa katılım sağlayan tüm bayanlara teşekkür ederim” dedi. Sedat Erdem” Bu gün Pazar gününde evinizde eşlerinizi ve çocuklarınızı bırakarak geldiniz. Aslında her gün sizler için özel bir gün. Dünya genelinde sizler için özel gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutlarım. Allah’tan sağlıklı ve huzur içerisinde bir yaşam sürmenizi dilerim. Dernek olarak sizleri bu ağırladık. Sizler için hazırladığımız karanfiller ve özel hediyeleri lütfen kabul buyurun.Proğramda emeği geçen Ayşe Güneş ablamıza ve derneği kurucu başkanı Yücel Yalçınkaya’ya, Çekmeköy Kaymakamımız değerli abimiz Cemal Hüsnü Kansız’a , siz değerli katılımcılara tekrar teşekkür ederim” dedi.

cekorder1Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız “Emek her zaman ödül ister. Bu gün sizlerin günü. Kadınlarımız bizler için her zaman özeldir. Annelerimizin bizler için ne kadar mücadele ettiğini hepimiz iyi bilmekteyiz. Bu gün bizleri bir araya getiren değerli başkanım Sedat Erdem’e Ayşe muhtarıma, kurucu başkan Yücel Yalçınkaya’ya teşekkür ederim” dedi. Ordulu yöresel sanatçı Mübeccel Öndin’in Ordu’ya has şarkı ve türkülerle program sonrasında katılımcı bayanları coşturduğu Çekmeköy Ordulular derneğinin 8 Mart Kadınlar günü programı  çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

cekorder2

Reklamı Geç