Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRK KIZILAYI İSTANBUL ŞUBESİ YILDIRIM’LA DEVAM..

Türk Kızılayı İstanbul Şube

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Genel Kurul seçiminde oyların tamamını alan Şube Başkanı İlhami Yıldırım, 3 yıllık dönem için yeniden seçildi.

kizilay istanbul yildirim 3Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı Üsküdar’da yapıldı. Divan başkanlığını Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakki Turunç’un yaptığı genel kurula, AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, ilçe belediye temsilcileri ve üyeler katıldı.

kizilay istanbul yildirim 2Genel kurul toplantısı 2013-2014 ve 2015 yillari faaliyet raporunu anlatan videonun izlenmesi, gelir-gider rakamlarının ve denetçi raporunun okunması ve 2016-2017 ve 2018 eylem planının okunmasıyla devam etti.

kizilay istanbul yildirim 1Ardından Divan Başkanlığı’na teslim edilen listeler okunarak, seçime geçildi. 2. Olağan Genel Kurulu seçimi sonucunda, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, oyların tamamını alarak 3 yıllık dönem için yeniden başkan seçildi.

Reklamı Geç