Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP A. Adayı Alper Yeğin, halka bütünleşmeye devam ediyor!..

Sancaktepe kamuoyunda CHP’nin belediye

Sancaktepe kamuoyunda CHP’nin belediye başkan adayı olması beklenen Alper Yeğin tabanda halkla bütünleşmeye devam ediyor. Yegin’in, Yenidoğan merkezdeki seçim koordinasyon merkezi her kesimden vatandaşlarca dolup dolup taşarken; İnönü, Emek, Sarıgazi ve Yunus Emre mahalleleri seçim irtibat büroları da faaliyete geçti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’daki 39 ilçe arasında sahaya en erken inen ve seçim startını en erken veren Sancaktepe Aday Adayı Alper Yeğin, yılların kazanımı ile biriktirdiği güven ve teveccühle vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. 31 Mart seçimlerine doğru heyecanın tavan yaptığı Sancaktepe’de gerek parti tabanında gerekse ilçe kamuoyunda Yeğin’in adaylığı noktasında beklenti hayli yüksek. Gencinden yaşlısına, ev hanımından emeklisine; her yaştan ve her meslekten, herkes için düşünülmüş yaşam kalitesini yükselten proje ve programla halkın huzuruna çıkan Yeğin, her partiden seçmenin sempatisini kazanmış durumda.

Sancaktepe’nin her mahallesinde, her caddesinde ve her sokağında muhtarından hemşeri derneğine, işadamından esnafına çalmadık kapı bırakmayan Alper Yeğin, “İnanç, azim, kararlılık ve samimiyetle bu şehri gelecek güzel yarınlara taşımak için birlikte kazanıp beraber yöneteceğiz. Bu şehrin insanına hak ettiği değeri vermek için elele vereceğiz. Herkesi eşit gören, adil, şeffaf ve hesap verebilir hizmet anlayışını egemen kılacağız. 31 Mart akşamı kazanan Sancaktepe olacak ve 1 Nisan sabahına Sancaktepe bir başka güzel uyanacak. Hizmet ve yatırımlarımızla Sancaktepe ilerleyecek, Sancaktepe halkı kalkınacak” diyor.

Reklamı Geç