Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Adayı Alper Yeğin, “Değişime hazırız..”

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin’le Sancaktepe’nin her tarafında büyük bir değişim ve dönüşüm heyecanı yaşanıyor. Tüm mahallelerde çarşı-pazar gezerek vatandaş ziyaretleri yapan Yeğin, “Değişime hazırız” diyor..

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, ekibiyle birlikte sahaların tozunu attırıyor. Gece gündüz demeden tüm mahallelerde cadde cadde, sokak sokak vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Yeğin’in halktan büyük ilgi ve teveccüh var. Alper Yeğin’le değişim için gün saydığını söyleyen bir çok Sancaktepeli, sabırsızlıkla 31 Mart’ı beklediğini ifade ediyor. Alper Yeğin, “Çocuklarımız, kadınlarımız, gençlerimiz ve geleceğimiz için değişim şart” diyor.

CHP Adayı Alper Yeğin’in seçim irtibat merkezleri de vatandaşlar tarafından dolup taşmaya devam ediyor. Yöresel dernekler, işdünyası ve STK temsilcileri, kanaat önderleri ve toplumun farklı kesimlerinden çok sayıda Sancaktepe halkı Alper Yeğin seçim merkezlerinde buluşuyor. Büyük toplantılara ev sahipliği yapan seçim merkezleri Sancaktepe’nin bir çok mahallesinde de açılarak vatandaşların hizmetine giriyor.

“İnsanı, doğayı ve yaşamı merkezine alan bir yönetim anlayışı için geliyoruz” diyen Alper Yeğin, “Değişimi, dönüşümü, yenileşmeyi ve gelişimi hep beraber başaracağız” diyor. Yeğin, Sancaktepeli iş insanları, dernek başkanları ve esnafları ile Mart ayında hizmete girecek olan Sancaktepe metro projesini de yerinde inceleyerek vatandaşları bilgilendirdi. Metro’nun Sancaktepe’nin gelişimine büyük katkı sunacağını anlatan Yeğin, şehir içi trafik, otopark ve ulaşım sorunlarına köklü çözümler üretecek projelerinin hazır olduğunu kaydetti.

Reklamı Geç