Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP, ÇEKMEKÖY’DE EZBER BOZMAYA HAZIRLANIYOR!..

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı

chpcekbss2CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt ve yönetimi yerel basınla buluştu. Hedefleri ve gündeme ilişkin önemli açıklamalar yapan Bozkurt, belediye meclisinde ezberleri bozacaklarını kaydederek; “Hayatta doğru bulduğum her konuda bedeli ne olursa olsun zerre kadar geri vites yapmadım, bundan sonra da yapmam” dedi.

Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Asker Aksu’nun organize ettiği kahvaltılı toplantıda bölge yerel basınıyla bir araya gelen CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt ve ilçe yöneticleri, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundular. Süslübahçe Restaurant’taki kahvaltı davetine bölgede görev yapan yerel medya temsilcileri yoğun ilgi gösterirken; CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, yeni ilçe yönetim kurulu üyeleri Şükrü Bakar, Hasan Yalçın, Veli Saltık, Tayfun Yılmaz, Ayfer Koçöz, Yasemin Balta, Mustafa Apay, Nevin Yazıcı ve Hüseyin Kandemir ile Kadın Kolları Başkanı Oya İyigin de katıldı.

Karşılıklı tanışmanın ardından basın mensuplarını selamlayan Ali Asker Aksu, “Yerel medyanın çalışma şartları ve sıkıntılarını biliyoruz. Bunun için sizlerle her zaman içiçe ve yakın diyalog içerisinde olacağız” dedi. İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt da iki hafta önce demokratik bir kongre ile işbaşına geldiklerini ifade ederek; “Yeni yönetim kurulumuz gördüğünüz gibi genç ve dinamik arkadaşlardan oluşuyor. Gençliğe büyük önem veriyoruz. Göreve gelmemizin ardından halkımızın da yoğun ilgisi ile karşılaştık ve bu durum bizlere güç verdi” dedi.

chpcekbas3Yeni dönemde geçmişe takılıp kalmayacaklarını ve her zaman gelecek için planlar yapacaklarını kaydeden Bozkurt, yerel medya ile de yakın diyalog içerisinde olup, sürekli istişarelerde bulunacaklarını söyledi. Çekmeköy’de yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini ifade eden Başkan Bozkurt, “Önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanlığı seçimi ve ardından da bir genel seçim var. İlçe yönetimi olarak bu iki seçime odaklanmış vaziyetteyiz ve çalışma planımızı buna göre yapıyoruz. Şunu açıklıkla söylemeliyim ki; belediye meclisinde ezberleri bozacak bir çalışma performansı göstereceğiz” dedi.

15 yıl muhtarlık yaptığını söyleyen Bozkurt; “Hayatta doğru bulduğum her konuda bedeli ne olursa olsun zerre kadar geri vites yapmadım, bundan sonra da yapmam. Şova yönelik gösteriş ve Don Kişot’luk da yapmam. Ancak halkımın ve kamuoyunun yararına yapmamız gereken muhalefeti de sonuna kadar yaparım. Tek bir vatandaşımızın bile rahatsız olduğu her durumun takipçisi olacağız. Parti içinde de herkesi kucaklayacağız. Kongre sürecinde yarıştığımız diğer aday arkadaşlarımızın kadrolarındaki tüm partililerimizle güç birliği yapacağız” dedi.

chpcekbss130 Mart’da Çekmeköy’de 47 bin oy aldıklarını buna karşılık kayıtlı üye sayısının 4.500 civarında olduğunu ifade eden Bozkurt, üyelik kayıtlarında kolaylık getirilerek üye sayısının artırılacağını ve önümüzdeki ay sonunda diğer partilerden 500 kişilik bir gurubun törenle CHP’ye katılacağını açıkladı.  Daha sonra soruları yanıtlayan Başkan Bozkurt, hedeflerinin Çekmeköy’de ve tüm yurtta iktidar olmak olduğunu kaydetti. Bu heyecanı hissettiklerini ifade eden Bozkurt, “Ben örgüt adamıyım. Örgütçülük benim karekterim. Milletvekili ya da belediye başkanı olmak hiç bir zaman hedefim olmadı ama ilçe başkanı olmayı her zaman istemişimdir” şeklinde konuştu.

Partisinin genel politikaları üzerine de değerlendirmelerde bulunan Bozkurt, sağ açılımların tavandan transferlerle değil tabandan geçişlerle olmasından yana olduklarını ve gelen kişilerin geçen dönemki başkan adayları Seyfettin Yıldırım gibi CHP program ve tüzüğünü benimsemiş olması gerektiğini ifade etti. Seyfettin Yıldırım’la seçim kaybetme konusundaki bir soruya ise Bozkurt; “Geç kalınmış bir aday belirleme ve örgütümüzün Sayın Seyfettin Yıldırım’ı kitlelerle buluşturmasında yeterince zaman bulmamasından dolayı seçim kaybettik” açıklamasında bulundu. Hüseyin Sipahi ile ilgili sorulara da Bozkurt; “Sayın Sipahi her şeyden önce partimizin bir üyesi bir önceki dönem belediye başkan adayıdır. Şimdi de yine partimizin bir başka ilçeden meclis üyesidir. Dolayısı ile Hüseyin Sipahi’yi bir partili olarak CHP’nin kapıları zaten açıktır” dedi.

Reklamı Geç