Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN BASIN BULUŞMASI..

21 Ekim Dünya Gazeteciler

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bölge yerel basın temsilcileriyle bir buluşma toplantısı düzenleyen CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı, hem gazeteciler gününü kutladı hem de yerel seçim üzeri gündemi değerlendirdi. İl başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı Ramada Hotel’deki kahvaltıda yerel basına önemli açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Hakan Kızılelma, il kongresini artık geride bıraktıklarını bundan sonra enerjilerinin yüzde 90’ını yerel seçime yüzde 10’unu da kurultaya harcayacaklarını kaydetti. Yerel basına önem ve değer verdiklerini de ifade eden Kızılelma, “Sizlerle düzenli şekilde daha sık biraraya geleceğiz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda kongresini yaparak yeni başkan Hakan Kızılelma ve yönetimiyle yeni bir dönemin başlangıcını yapan CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı, il kongresinin de ardından sahalara daha etkin bir şekilde ineceğinin sinyalini verdi. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle yerel basın temsilcileriyle biraraya gelen İlçe Başkanı Hakan Kızılelma, il başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri hem gazeteciler gününü kutladı hem de gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundular. Basın mensuplarının yerel gündeme ilişkin eleştirel sorularını yanıtlayan Başkan Kızılelma, bundan sonra yerel basınla daha sık biraraya geleceklerini kaydetti.

Gazeteciler gününü kutlayarak konuşmasına başlayan CHP İlçe Başkanı Kızılelma, “Basın mensuplarımız, kadın kolu ve gençlik kolu başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve yönetim kurulundan yol arkadaşlarım hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün aynı zamanda 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü ve gazeteciler gününüzde birarada olmaktan onur duyuyoruz. İyi ki varsınız. Bu bağlamda kamuoyunun oluşumunda yerel basının rolü gün geçtikçe daha fazla önem kazanmaktadır” dedi.

Ümraniye’nin nüfusu, coğrafi konumu, ekonomisi ve demografik yapısı ile İstanbul’un yıldızı olmayan namzet bir ilçe olduğunu söyleyen Kızılelma, şunları söyledi: “Güçlü kaynakları doğru yönetilirse ve halka hizmet hakka hizmet anlayışı hakim olursa Ümraniye daha güzel günlere kavuşur. Marka değeri yüksek, imajı yenilenmiş ve yıldızlaşmış bir Ümraniye hayal değildir. Tüm bunları gerçekleştirecek güç ancak hakça üreten ve hakça bölüşen belediyecilik anlayışı ve halka hizmeti ötekileştirmeden tüm bireylere ve bilimleri ulaştıran belediyecilik anlayışı ile mümkün olacaktır.

Tüm kalbimle inanıyorum ki 2024 mahalli idareler seçiminde Ümraniye hak ettiği belediyecilik anlayışına ulaşacak ve partimiz iktidar olacaktır. Bunu sağlayacak ve bu amaçla tüm Ümraniye seçmenini birleştirecek güç ve azim partimizde fazlasıyla vardır. Bu hedefe destek verecek el tüm bileşenlerimizde mevcuttur. Bu itibarla Ümraniye’mizin sonuna kadar hak ettiği sosyal demokrat belediyecilik anlayışının hakim olacağı güzel günlerde buluşmak dileğiyle saygılar sunuyorum.”

Reklamı Geç