Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’Lİ GENÇLER MORAL VE MOTİVASYON TOPLADI..

Mart 2024’teyapılacak yerel seçim

Mart 2024’teyapılacak yerel seçim atmosferine girdiğimiz şu günlerde moral ve motivasyonu yükseltecek etkinlikler düzenleyen CHP Çekmeköy Gençlik Kolları, hafta sonu pikniğinde biraraya gelerek, “Birlikte başaralım, birlikte kazanalım, birlikte yönetelim” mesajı verdi.

CHP Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları, hafta sonunda düzenlediği piknik organizasyonda biraraya gelerek yerel seçim öncesi moral ve motivasyon topladı. İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hülya Özdemir, İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve partililerin katılımlarıyla destek verdiği programda gönüllerince eğlenen CHP’li gençler, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gün boyu süren piknik programında gençler yerel siyaset konularında eğitici bilgilen de aldı.

Programda gençlere hitap eden İlçe Gençlik kolu Başkanı Gürkan Kılıç, “Yaklaşmakta olan 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi gençlik örgütümüzle piknik yaparak bir araya gelmek istedik. Genç arkadaşlarımız yoğun ilgi ve katılım göstererek bizleri onurlandırdı. Her bir arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Programımıza katılan İl Başkan Yardımcımız Hülya Özdemir, İlçe Başkanımız Melda Tanişman Tutan ve tüm örgütümüze de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan da gençlere hitaben yaptığı konuşmada; “Her zaman olduğu gibi bundan sonra da ve özellikle 31 Mart yerel seçim sürecinde çok önemli görev  ve sorumluluklar düşüyor. Gençlerimizle her zaman gurur duyduk, bundan sonraki süreçte de gurur duyacağımız çalışmalar yapacağınıza inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç