Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DAVUTOĞLU: “BU İKTİDAR TEMİZ DUYGULARINIZI İHLAL ETTİ..”

Hafta sonu Sultanbeyli’de büyük

Hafta sonu Sultanbeyli’de büyük coşkuyla karşılanan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “İktidara benim girdiğim seçimlerde de en büyük desteği vermiş Sultanbeylili kardeşlerimize sesleniyorum. Bu iktidar, sizin temiz hislerinizi, sizin temiz duygularınızı, dava olarak gördüğünüz her şeyi ihlal etti” dedi.

Pazar günü Sultanbeyli’de Gelecek Partisi’nin mitingi vardı. İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, ilçe başkanları, teşkilat mensubu partililer ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği buluşmada “Yüzde 50 oyu bir kere aldın, bir daha alırsın. Adayımız Davutoğlu” pankartı dikkat çekti. “Sultanbeyli için sandık gelecek” sloganıyla düzenlenen mitingde konuşan Davutoğlu, Ak Parti’den ayrılış sürecine değinerek, “Bizi ihraç sürecine soktular ama biz milletin gönlüne girmişiz, bizi oradan kim ihraç edebilir dedik ve Gelecek Partisi’ni kurduk” ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, konuşmasının devamında, “Biz baskılara boyun eğmeyenleriz. Biz yüzükle çıkılan yolda servet biriktirmeyenleriz. Biz yolsuzluğu her türlü yapanlardan değiliz. Biz gemilerle servet biriktirenler değil gemileri yakanlarız” dedi. Ak Parti’nin yüksek oy aldığı Sultanbeyli’de mitingi takip eden kalabalığa seslenen Davutoğlu, “İktidara benim girdiğim seçimlerde de en büyük desteği vermiş Sultanbeylili kardeşlerimize sesleniyorum. Bu iktidar, sizin temiz hislerinizi, sizin temiz duygularınızı, dava olarak gördüğünüz her şeyi ihlal etti” diye konuştu.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin de konuşmasında dikkat çeken ifadeler kullandı. Şahin, “Buradan ilan ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız genel başkanımız Ahmet Davutoğlu’dur” dedi.

Reklamı Geç