Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“EKONOMİDE YIKIM, DIŞ POLİTİKADA FECAAT, ADALETTE GÜVENSİZLİK, AHLAK VE MANEVİYATTA TAHRİBAT VAR..”

Seçime sayılı gün kala

Seçime sayılı gün kala saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs gününe ilişkin değerlendirme ve istişare programını gerçekleştirdi. Toplantıya katılarak seçim gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan SP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Birol Aydın, “Ekonomide yıkım, dış politikada fecaat, adalette güvensizlik, ahlak ve maneviyatta çok büyük tahribat var” dedi. İlçe Başkanı Bayram Öztürk de 14 Mayıs seçimlerinin önemli bir dönüm noktası olacağını vurguladı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve CHP İstanbul Milletvekili Adayı Birol Aydın, Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, Çekmeköy İlçe Başkanı A. Baki Polat, partililer ve çok sayıda davetlinin katıldığı SP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın 14 Mayıs değerlendirme ve istişare programı coşkuyla gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını yaparak katılımcıları selamlayan SP İlçe Başkanı Bayram Öztürk, seçim sürecine yönelik saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini kaydetti. Sancaktepe’nin her cadde ve sokağında gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Öztürk, Millet İttifakı’na halkın büyük bir güven ve teveccühü olduğunu ve bunun da 14 Mayıs’ta sandıklara yansıyacağını söyledi.

Kahvaltılı programda partililere önemli uyarılarda bulunan Milletvekili Adayı Birol Aydın, “Bugüne kadar bir çok seçim yaptık. Bu seçim de ne ilk ne de son olmayacak normal bir seçim. Demokrasinin gereği olan bir seçimi savaş havasına çevirmek, hasımane duruma getirmek bu millete yapılan çok büyük bir kötülük olur. Seçmene ayrımcılık ve düşmanlık körüklenmesi son derece tehlikeli ve yanlış bir durumdur. Siyasi partiler elbette birbirleri ile yarışır. Bu seçimde demokrasimizi ya adalet ve özgürlüklerle taçlandıracağız ya da bir sonraki seçimleri tıpkı Kazakistan ya da Türkmenistan’daki gibi sembolik olarak yapacağız” dedi.

Ülkenin gelmiş olduğu ağır ekonomik tablonun çok vahim olduğunu kaydeden Aydın, “Rakamlara raks ettirmenin manası yok. Vatandaş perişan, devlet ve millet gırtlağa kadar borçlandı. İnsanlarımız geçinemiyor. Gençlerimiz işsiz ve her 10 gençten 6’sı bulduğu ilk fırsatta ülkeyi terketmek istediğini söylüyor. Çarşı-Pazar ateş pahası, orta direk vatanda hepten bitmiş durumda. Bazı babalar gece 12 den sonra eve gizlice geliyor ki uyumuş olan çocukları kendisinden bir şey beklemesin, istemesin. Rüşvet, hırsızlık, savurganlık, liyakatsizlik, her türlü adam kayırmaca ve devlet malını har vurup harman savurma gırla gidiyor. Ekonomide büyük bir yıkım, dış politikada fecaat, adalette güvensizlik, ahlak ve maneviyatta tahribat var” şeklinde konuştu.

14 Mayıs’ta yaşanacak değişimler ülkeye huzur ve güven geleceğini kaydeden Aydın; “Fail ve müsebbiplerden medet ummak, imdat istemek sağlıklı değil. Hiç bir şey bugünkü halimizden daha kötü olamaz. Bizim elimizde elbette sihirli değnek yok ama dürüst iş yapacağız ve hırsızlık yapmayacağız. Doğru işleri doğru şekilde yapacağız. Üretime önem vereceğiz, Ahlaklı olacağız. Allah da dürüst ve samimi yani ihlasla yapılan işleri bereketlendirir. Özgürlük, adalet, ahlak, doğru yatırım, adil bölüşüm ve birlikte yaşama bilincini hakim kılacağız. 85 milyonu kutuplaştırmadan, kamplaştırmadan yöneteceğiz” dedi.

Reklamı Geç