Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GELECEĞİN ÇAĞDAŞ VE MODERN TÜRKİYE’SİNİN YOLU AÇILACAK..”

Eğitimci kimliği ile tanınan

Eğitimci kimliği ile tanınan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Musa Sağdıç: “13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki Millet İttifakı iktidarında ülkemiz güçlendirilmiş parlamenter sisteme kavuşacak ve bütün sorunlarından arınarak geleceğin çağdaş ve modern Türkiye’sine doğru hızla yol alacaktır..”

14 Mayıs seçimlerine giderken saha çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Musa Sağdıç, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Eğitimci kimliği ile bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Musa Sağdıç, “14 Mayıs seçimleri Türkiye Cumhuriyeti’mizin ikinci yüzyılında tarihi bir dönüm noktası olacak. Buna inanıyoruz. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki Millet İttifakı iktidarında ülkemiz güçlendirilmiş parlamenter sisteme kavuşacak ve bütün sorunlarından arınarak geleceğin çağdaş ve modern Türkiye’sine doğru hızla yol alacaktır. Millet ittifakı iktidarında yalana, dolana, ranta ve yolsuzluğa asla geçit verilmeyecek, hak-hukuk ve adalet gelecek, eğitimde fırsat eşitliği sağlanacak, ekonomik kalkınmışlık düzeyi yakalanacak ve 85 milyon tek yürek kutuplaşmadan uzak yeniden kucaklaşacaktır” dedi.

MUSA SAĞDIÇ KİMDİR?..

Eğitimci Musa Sağdıç, 1952 Tokat doğumludur. Matematik öğretmeni kimliği ile 1988 yılında Ümraniye Lisesi’ne tayin ile gelen Sağdıç Sarıgazi’ye yerleşti. 2.000 yılında emekliye ayrıldı ve bugüne kadar da Sancaktepe’de özel eğitim kurumları alanında dersane ve özel okul olarak Final Eğitim Kurumları’nın Sancaktepe temsilciliğinde kurucu müdürü olarak görev yapmaktadır. 35 yıldır bölgemizde 25 bine yakın gençliğin üniversiteye yerleşmesinde ve iş sahibi olmalarına önemli katkılar sunmuş bir eğitimcidir. Bölgede her kesimin sevgisini ve sempatisini kazanmış, saygın, sayılan, yenilikçi bir kişi ve Ümraniye’den Şile’ye toplumda karşılığı olan bir eğitimci. Bu zaman içerisinde Eğitim-Sen okul temsilcilikleri, sivil toplum örgütleri ve demokrasi mücadelesinin yapıldığı her alanda görülmüştür. Hak, hukuk ve adalet konusunda çok duyarlı, tutarlı ve öncüdür.

1992 yılında SHP’den başladığı siyasi yaşamında sonraki yıllarda partisi CHP tarafından kendisine verilen her görevi başarıyla yerine getirmiş, zor günlerde maddi-manevi destekleriyle partisinin yanında olmuştur. CHP kongre kurultaylarında çeşitli görevlere getirilmiş, parti danışmanlığı unvanını almıştır. 2010 yılında Sancaktepe’nin ilçe olmasıyla CHP’nin 1. Olağan kongresinde ilçe başkanı seçilmiştir. Beldelerin birleşmesinde sıkıntılı süreci yönetmiş CHP Sancaktepe Kurucu İlçe Başkanı unvanını almıştır.1994-2004 yıllarında Sarıgazi Belediye Başkanı Adayı, 2011-2015 yıllarında 25. ve 26. dönem milletvekili aday adayı olmuş, 2018 genel seçimlerinde ve 2019 yerel seçimlerde de partisi CHP’nin verdiği görevleri yerine getirdi. Sancaktepe Final Eğitim Kurumları’nda kurucu müdür olarak görev yapmakta iken 14 Mayıs 2023’te yapılacak genel seçimlerde İstanbul 1. bölge milletvekili aday adayı oldu.

Reklamı Geç