Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GELECEK SEÇİMLER İÇİN DEĞİL GELECEK NESİLLER İÇİN..”

Yerel seçimlere doğru siyasi

Yerel seçimlere doğru siyasi partiler henüz seçim takvimini bile açıklamamışken; “Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için” diyen Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Evsen, toplumu yakından ilgilendiren projeleriyle sahaya indi bile.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine çok sıkı bir şekilde hazırlanan Yeniden Refah Partisi, Çekmeköy’de de oldukça iddialı isimlerle yarışa katılıyor. Diğer siyasi partiler henüz seçim takvimini bile açıklamamışken Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Aday Adayı Yücel Evsen, ses getirecek projeleriyle seçmenin karşısına çıkıp destek toplamaya başladı bile. Evsen’in toplumun tüm kesimlerini çok yakından ilgilendiren ve insana direkt dokunan projelerinin başında; çalışan annenin evi projesi her mahalleye çocuk kreşi, lise ve üniversite hazırlık kurslarının kültür merkezlerinde ücretsiz verilmesi, üniversite öğrencilerine ulaşım ve yemek desteği, ilköğretim okullarının ivedilikle artırılması gibi konular geliyor.

“Projelerimiz gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için” diyen Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Aday Adayı Yücel Evsen, “Eğitimden sağlığa, ulaşımdan kültür-sanat, spor, çevre, altyapı ve sosyal konulara hayatın her alanında 7’den 70’e herkesi heyecanlandıracak projelerimizi kamuoyuna bir bir açıklamaya devam edeceğiz. Çalışan annelerin çocuklarını ücretsiz şekilde bırakıp gönül rahatlığıyla işine, gücüne gidip aile ve ülke ekonomisine katkı sağlaması için Çekmeköy’ün 21 mahallesine kreşler yapacağız. Kültür merkezlerini kurs merkezleri haline getirerek lise ve üniversiteye hazırlanan gençlerimizin hizmetine sunacağız. Yine üniversite öğrencilerimize yemek ve ulaşım desteği sağlayacağız. Çekmeköy’ün en büyük eksiklerinden ilköğretim okullarının sayılarını ivedilikle artırıp sınıf mevcutlarını olabildiğince aşağılara çekeceğiz” dedi.

Evsen, şunları kaydetti: “Sağlıklı bir gelecek için sağlıklı toplum, sağlıklı bir toplum için sağlıklı bireyler ve sağlıklı bireyler için de eğitimli nesiller yetiştirmek zorundayız. Bunun için de projelerimizi gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere endeksliyoruz. Bilimin ve teknolojinin ışığında; eğitimli ve donanımlı gençler yetiştirmek zorundayız. Çekmeköy’ü daha kaliteli, daha nezih ve daha yaşanabilir bir kent haline getirecek planlamalarımız ve ekibimiz şimdiden hazır. Hayatın diğer alanlarına yönelik tüm projelerimizi kamuoyuna peyder peye açıklayıp halkımızın desteğini kazanmak için saha çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Esnafı, iş insanı, ev hanımı, öğrencisi, genci, yaşlısı tüm Çekmeköy halkı ile tek yürek olacağız. Gece gündüz demeden 21 mahallemizin tamamında bütün kapıları çalacağız ve milletimizin gönlüne girmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç